LINES AND COLOURS

Novi hrvatski boy bend

21.11.2013 u 09:40

Bionic
Reading

U ponedjeljak, 25. studenog, predstavit će se prvim singlom 'Beautiful Addiction' koji su napravili u suradnji sa Seanom i Alexom Silvermanom, članovima poznatog američkog benda This century. Miks i mastering potpisuje još jedno zvučno ime američke scene, Colby Wedgeworth koji je, između ostalog, radio s velikanima Taking back sunday te širokom plejadom indie rock bendova

Iako su netom sastavljen bend, zamjenjuju to iskustvom, jer već godinama kale svoj zanat na pozornicama Hrvatske, Europe i SAD-a te se mogu pohvaliti stotinama odrađenih koncerata u svojim dosadašnjim karijerama.

Za vizualni identitet benda i odličan styling zadužen je renomirani hrvatski dizajner Boris Banović s kolekcijom 2b. Inače sama pjesma 'Beautiful addiction' govori o vječitoj temi ljubavi: osjećajima koje smo jednom imali te izgubili te na samom kraju o nepobjedivosti istinske ljubavi koja pronalazi put kroz sve nedaće i prepreke koje život stavi pred nju. Nakon izlaska singla,  za mjesec prosinac u planu je snimanje spota za istoimenu pjesmu te snimanje božićnog iznenađenja o čemu će se više znati uskoro.