REMI – ELEMENTAL:

'Nervira me politika podjele na partizane i ustaše'

18.06.2013 u 09:25

  • +14

Mirela Priselac Remi

Izvor: tportal.hr / Autor: Lucija Bušić

Bionic
Reading

Prije par dana se u prodaji pojavio novi studijski album 'U redu je' grupe Elemental koji prati i odličan singl 'Po mojoj mjeri' koji je ovih dana dobio i svoj odličan, ali mračni videospot. O novom albumu, novom singlu i spotu, promociji ispred zgrade Hrvatske narodne banke i planovima za ljeto, popričali smo s Mirelom Priselac – Remi

Grupa Elemental 13 je godina na sceni i iza sebe ima šest albuma od kojih je najnoviji 'U redu je' objavljen ovih dana. Prethodnim albumom 'Vertigo' (2010.) osvojili su i kritiku i publiku i u mnogim anketama odnijeli titulu albuma godine. Zahvaljujući odličnom hip hopu, koji sve češće prelazi iz svojih zadanih okvira te prije svega oštrim tekstovima i još boljoj pjevačici/reperici Remi, Elemental je postao jedan od najpopularnijih domaćih bendova.

Početkom lipnja, svjetlo dana ugledao je njihov šesti studijski album 'U redu je' koji su početkom godine najavili singlom 'Neustrašivi', da bi ovih dana, paralelno s izlaskom albuma, izbacili i novi singl 'Po mojoj mjeri'. Mračnu priču o životu u Hrvatskoj danas prati još bolji spot pun simbolike. Dosljedni svojem sarkazmu i iskrenim stihovima, Elemental je promociju albuma održao ispred Hrvatske narodne banke, prigodnim nastupom na Trgu burze. O novom albumu, novom singlu i spotu, promociji i planovima za ljeto, razgovarali smo s Mirelom Priselac – Remi.