IZLAZAK U JAVNOST

Neprepoznatljiva Dijana Čuljak: Novi imidž za novi početak

08.07.2016 u 10:05

  • +6

Dijana Čuljak i Lana Pavić na otvaranju novog frizerskog salona

Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov/Cropix

Bionic
Reading

Bivša novinarka HRT-a dugo se nije pojavljivala u javnosti, a njezin jučerašnji dolazak na otvaranje jednog zagrebačkog frizerskog salona mnoge je iznenadio. Dijana Čuljak danas radi u tekstilnoj industriji, a nakon turbulentnog životnog razdoblja okrenula je novu životnu stranicu

Uvijek sklona iznenađenjima, Dijana Čuljak i ovaj put je zaintrigirala javnost bez jedne izgovorene riječi. Naime, nekadašnja novinarka HRT-a, danas savjetnica u Upravi Domaće tvornice rublja (DTR), jučer je bila među uzvanicima otvaranja jednog frizerskog salona, a njezin lijep osmijeh i novi imidž nisu mogao proći nezapaženo.

Nakon što je završila na sudu zbog afere Core Media i razvoda od Vladimira Šelebaja s kojim ima kćer Lauru, Dijana je vodila povučeniji stil života, rijetko se pojavljujući na javnim događanjima. No čini se da je i tome došao kraj.

'Nakon 22 godine u novinarstvu završila sam u kaznenom postupku zahvaljujući bivšem suprugu koji me isporučio Državnom odvjetništvu. Kako se nije uspio nagoditi s njima za moju isporuku, u njemu se našao i on. Uslijedio je niz od nekoliko stotina negativnih članaka o meni i jednostavno nakon toga više nisam mogla raditi u novinarstvu. Od nečega moja desetogodišnja kćer i ja moramo živjeti, jer moj bivši suprug nije platio ni kune alimentacije što će biti predmet jednog novog kaznenog postupka. Usto, 30 posto od svega što zaradim u DTR-u ili bilo gdje drugdje ide u trenutnu blokadu jer ju je postavio moj bivši suprug', ispričala je Čuljak za tportal prije godinu dana.

Iako još ne može reći da je teško razdoblje iza nje, Dijana je odlučila ne skidati osmijeh s lica, ponajmanje kad se pojavljuje u javnosti kao jučer.


Dijana Čuljak i frizer Danijel Plašč


Nasmijana Dijana Čuljak 2014. na ulasku u sudnicu

CROPIX / Biljana Gaurina
Dijana Čuljak 2009. godine

380227,366877,336692,332722