GOŠĆA FESTIVALA

Nećakinja Michaela Jacskona stiže u Hrvatsku

06.07.2013 u 13:06

Bionic
Reading

Genevieve Jackson, nećakinja pop ikone Michaela Jacksona, bit će specijalna VIP gošća Fresh Island Festivala. U suradnji s brendom New Yorker te u pratnji poznate menadžerice Lawande Lain, nećakinja Michaela Jacksona uživat će u VIP tretmanu te koncertima Snoop Dogga, Iggyja Azalea, A$AP Rockyja i KRS One

Fresh Island Festival uz iznimno velike nastupe Snoop Dogga, A$AP Rockyja, Iggyja Azalea i KRS One ugostit će i svjetskog celeba. Tako će drugo izdanje festivala na plaži Zrće u klubovima Aquarius i Papaya posjetiti i nećakinja preminule glazbene ikone Michaela Jacksona.

Genevieve Jackson doći će u pratnji svoje menadžerice Lawande Lain, poznate po suradnjama i poznanstvima s Jay-Z-jem, Beyonce, Diddy i drugima.

Fresh Island Festival tako će postati omiljeni festival za odmor mnogim poznatim osobama, pa će i Rihannin kolega A$AP Rocky provesti nekoliko dana na otoku Pagu kako bi se odmorio i uživao u Jadranskom moru. A$AP Rocky će nastupiti 11. srpnja u klubu Aquarius.


Fresh Island Festival ugostit će 50 izvođača iz čitavog svijeta, a najavljeni gosti iz 30 zemalja uživat će u nastupima svojih idola između 10. i 13 srpnja na četiri pozornice u klubovima Aquarius i Papaya

Ulaznice za ovaj jedinstveni ljetni doživljaj moći ćete kupiti u festivalskom izdanju (ulaznica vrijedi za četiri dana i noći) po cijeni od 56 eura (420 kn).

Više informacija možete pronaći na službenim stranicama festivala