BAJAGA:

'Ne osjećam krizu srednjih godina'

24.05.2013 u 08:46

  • +3

Intervju s Bajagom

Izvor: tportal.hr / Autor: Lucija Bušić

Bionic
Reading

8. lipnja u Zagrebu na Šalati Momčilo Bajagić – Bajaga će predstaviti svoj posljednji studijski album 'Daljina, dim i prašina', ali i sa svojim Instruktorima pozitivne geografije zasvirati neke od najvećih hitova nastalih tijekom gotovo 30 godina karijere. O prvom samostalnom koncertu u Kulušiću, aktualnom albumu i odličnom uspjehu s njim, krizi srednjih godina koja se nije ni dogodila, djeci i predstojećem nastupu na Šalati, s Bajagom smo popričali u intervjuu za tportal.hr

Najava velikog koncerta oduševila je brojne fanove jednog od najpopularnijih bendova u regiji koji su s nestrpljenjem dočekali početak prodaje ulaznica. Na koncertu će ugostiti i brojne glazbene prijatelje koji će im pomoći u promociji albuma 'Daljina, dim i prašina'. A sve je počelo 12. travnja 1984. godine kada je Bajaga održao samostalni koncert u zagrebačkom klubu Kulušić.

S iskustvom koje je stekao u Ribljoj čorbi, Bajaga je prvim nastupom, a potom i prvim albumom odmah stekao simpatije i naklonost publike u bivšoj jugoslaviji. Malo je trebalo da postane istinska rock zvijezda. I danas, gotovo 30 godina kasnije i s 12 albuma iza sebe, Bajaga je jednako popularan, ako ne još i više.

U razgovoru za tportal.hr, neposredno nakon druženja sa svojim obožavateljima, prisjetio se svog prvog nastupa u Kulušiću, govorio je o aktualnom albumu 'Daljina, dim i prašina', spotu za istoimeni singl i radu sa Žaretom Batinovićem, kao i o predstojećem nastupu u Zagrebu.