EMPIRE AWARDS U LONDONU

Nataša Janjić zabavljala se uz Judea Lawa i Guya Ritchieja

29.03.2010 u 10:33

Bionic
Reading

Nataša Janjić zablistala je u nedjelju navečer na dodjeli filmskih nagrada Jameson Empire Awards 2010. u Londonu

Hrvatska glumica Nataša Janjić sjajno je izgledala u srebrnoj haljini s crnim detaljima na crvenom tepihu dodjele filmskih nagrada Jameson Empire Awards 2010. u nedjelju navečer.

Na glamuroznom partiju i dodjeli nagrada u londonskom hotelu Grosvenor House, naša se glumica zabavljala s kremom britanske filmske industrije, a među najvećim zvijezdama bili su Gwyneth Paltrow, Jude Law, Guy Ritchie, Ian McKellen, Patrick Stewart i Mark Strong.

Najznačajnije Jameson Empire nagrade otišle su filmu 'Avatar' – za najbolji film, najbolju režiju i najbolju glumicu (Zoe Saldana).

Nataša Janjić na dodjelu nagrada Jameson Empire nagrada došla je na poziv glavnog pokrovitelja, tvrtke Jameson, proizvođača whiskeya,  i kaže da je uistinu poseban  osjećaj bio sjediti među velikanima britanskog i svjetskog filma, te vidjeti kako izgledaju dodjele filmskih nagrada u Britaniji.

'Sve je bilo vrlo duhovito, s visokim poštovanjem kolega jednih naspram drugih, premda opušteno  u jednoj dvorani u kojoj smo svi sjedili za okruglim stolovima i večerom. Zaista sam uživala i dobro se zabavljala!' kazala je Nataša za tportal.hr.

Nataša, koja i inače iznimno pazi na svoj izgled i imidž istinske poznavateljice mode, ni ovaj put nije podbacila. Na crvenom se tepihu u Londonu pojavila odjevena u kratku srebrno-crnu haljinicu koju je prije nepuna dva tjedna dizajner Zoran Mrvoš predstavio na reviji u sklopu Fashion.hr-a. Svojim izgledom plijenila je poglede i potvrdila da je spremna osvojiti svijet.