MIRJANA MAJUREC

'Napokon su za mene došli dobri i lijepi dani'

24.02.2015 u 12:38

Bionic
Reading

Naša poznata glumica otkrila nam je što joj ovih dana ulijeva optimizam i zašto se nakon dugo vremena veseli novim poslovnim izazovima koji su pred njom

Za hrvatsku kazališnu glumicu Mirjanu Majurec (62) u životu nema predaje. Tako je bilo kad se prije četiri godine borila s rakom dojke i izborila za zdravlje, tako je i u poslu jer joj se nakon nekoliko godina glumačkog zatišja smiješe nove uloge.

Naime Minja, kako je od milja zovu obitelj i prijatelji,  nedavno je prošla na castingu za projekt strane produkcije, zbog kojeg se posvetila učenju nizozemskog jezika. Dobru vijest objavila je na svom profilu na Facebooku:'Rijetko odem na castinge, ali ovo je bilo za koprodukciju, pa od nas 18 odmah prođoh, neka mi Bog pomogne. Sad se veselim i učim nizozemski', napisala je.
O svemu će, kaže, više reći tek u ožujku, kad potpiše ugovor: 'Zasad moram šutjeti. No ono što mogu reći je da su napokon došli neki dobri i lijepi dani i za mene. Dugo nisam imala puno posla, ali evo sad se imam čemu veseliti i nadati. Ovih dana snimam reklamu, a ako me sreća posluži, bit će još toga', iskrena je glumica, dodavši kako se i kad je zdravlje u pitanju bolje osjeća.

'Bolovala sam od gripe ovih dana, baš me slomila, ali sad sam k'o nova. Bila sam i na detaljnom pregledu u bolnici jučer i svi nalazi su u redu, tako da mogu punim jedrima zaploviti dalje u nove pobjede', puna optimizma zaključuje Minja.