REKOREDER COLLINS

Na pomolu je drugo vjenčanje s trećom suprugom

22.02.2016 u 09:59

Bionic
Reading

Britanski pop glazbenik Phil Collins i njegova bivša supruga, Švicarka Orianne Collins Mejjati planiraju drugi put razmijeniti bračne zavjete, nakon što su se 2008. rastali zbog nepomirljivih razlika

'Nikad nismo ni trebali razvesti. Bila je to pogrešna odluka. Sigurna sam da ćemo Phil i ja opet vjenčati', izjavila je filantropkinja i dizajnerica nakita Orianne Collins Mejjati. Prethodno će se morati razvesti od aktualnog supruga, bankara Charlesa Fouada Mejjatija.

Britanski glazbenik i Orianne se se upoznali kad je ona imala samo 22 godine, a vjenčali su se 2000. godine. Nakon kratkog braka na sudu su kao glavni razlog razvoda naveli nepomirljive razlike, a ona ga je odlučila operušati za čak 25 milijuna funti. Treća supruga nekadašnjeg frontmena grupe Genesis uzela je tako, s prethodne dvije, gotovo polovinu njegova bogatstva koje se u to vrijeme procjenjivalo na 140 milijuna funti.

Kad ga je Orianne 2008. ostavila, s dvojicom zajedničkih sinova Nicholasom i Matthewom otišla je živjeti u Miami. U međuvremenu je među njima ponovno planula ljubav, zbog čega od prošle godine žive s djecom na Floridi.

Orianne Collins at the Broward Heart Ball#oriannecollinsjewellery

A photo posted by Orianne Collins (@oriannecollins) on

Orianne Collins & Nicholas Collins

A photo posted by Orianne Collins (@oriannecollins) on