GRADONAČELNIK METROGRADA

Milan Bandić postao zvijezda crtića

24.11.2010 u 16:40

Bionic
Reading

U sinkronizaciji najnovijeg animiranog hita studija DreamWorks - 'MaksimUm', glasove su glavnim likovima posudili Ozren Grabarić, Lana Jurčević i Igor Mešin, a uz njih je svoj doprinos hrvatskoj inačici dao i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić

Gradonačelnik Bandić glas je posudio gradonačelniku Metrograda i u filmu ima manju ulogu. Njegov grad od zločestog 'MaksimUma' brani savršeni superheroj Metroman i stvari funkcioniraju savršeno. Ali kad Metroman nestane, gradu zaprijeti uništenje… Dobro na kraju, naravno, pobijedi, s time da se u ovom filmu ono otkrije na najneobičnijem mjestu.

Dreamworks studio je iznimno pohvalio hrvatsku sinkronizaciju čija je redateljica gospođa Ivana Wagner, uz napomenu kako je gradonačelnik Bandić, kojemu je ovo prvi susret sa sinkronizacijom, odlično odradio posao.

No ovo nije prvi izlet hrvatskih političare u filmske vode, predsjednik Ivo Josipović također je posudio svoj glas u trećem nastavku 'Priče o igračkama'. No za razliku od Bandića koji je dao glas gradonačelniku Metrograda, predsjednika Josipovića moglo smo čuti samo u ulozi naratora kratkog crtića 'Dan i Noć' koji prethodi 'Priči o igračkama'.

Film u multiplekse CineStar i ostala kina dolazi 2. prosinca, a svečana premijera će se održati u nedjelju, 28. studenog.