MARIJA ŠKARIČIĆ:

Mesić je svoj posao odradio poput pravog profesionalca

26.11.2013 u 12:40

Bionic
Reading

Marija Škarić u filmu 'Visoka modna napetost' Filipa Šovagovića glumi Mariju

'Tumačim lik koji se opet zove Marija. Vrlo je neobična osoba sa svojim tajnama, problemima, načinom snalaženja na otoku... Ona pokušava riješiti taj svoj problem na najbolji mogući način, ali to joj baš i ne ide, kao i ostalim likovima u filmu', rekla je Marija Škaričić.

Snimanje filma 'Visoka modna napetost' ostat će joj u divnom sjećanju.

'Bilo je zbilja ludo! Suradnja s Filipom je suluda, raznolika, lijepa, vesela… To mije bilo jedno od najljepših snimanja u životu', kaže Marija.

Glumica kaže da se Stipe Mesić koji se također pojavljuje u filmu u manjoj ulozi odlično snašao. 'Stipe Mesić se sjajno uklopio. Došao je tamo kao pravi profesionalac, brzo je sve naučio te odglumio vrlo brzo i spretno', otkrila je.

'Trenutačno radim samo na Akademiji sa studentima. Što se tiče angažmana u sapunicama, zasad ne bih glumila jer nije bilo potrebe. Ali to je sad tako, tko zna što će biti', kaže mlada glumica koja je za premijeru filma odabrala zanimljivu crnu haljinu.

'Volim jednostavne kreacije i za svečane prilike. Ovo je haljina koju mi je sašila prijateljica Zdravka i nisam je neko vrijeme nosila pa sam je večeras obukla', rekla je Marija. Dodala je da u odijevanju cijeni jednostavnost, a kao omiljeni modni dodatak izdvojila je cipele.

Film 'Visoka modna napetost' redatelja Filipa Šovagovića ovoga tjedna kreće u redovitu kinodistribuciju.