RAZOTKRIVENA TAJNA

Melisandre iz 'Igre prijestolja' čeka dijete s poznatim glumcem

20.03.2016 u 11:19

Bionic
Reading

Jedna od najcjenjenijih nizozemskih glumica Carice van Houten koja se proslavila i ulogom Melisandre u popularnoj seriji 'Igra prijestolja' u vezi je s australskim glumcem Guyem Pearceom (48) s kojim čeka prvo dijete. Pearce se u listopadu prošle godine razveo od psihijatrice Kate Mestitz s kojom je bio u braku 18 godina, a razlog rastave bila je navodno atraktivna Carice (39)

Nakon samo šest mjeseci veze Carice van Houten i Guy Pearce potvrdili su da će uskoro postati roditelji. Sretnu vijest potvrdila je i nizozemska glumica šaljivim postom na Instagramu kojim se referira na jednu od  najzanimljivijih scena u seriji 'Igra prijestolja' koja ju je proslavila i izvan njezine zemlje.

Carice i Guy tajili su vezu ponajviše zbog njegova razvoda koji se dogodio krajem 2015. nakon 18 godina braka i skoro tri desetljeća ljubavi s Kate Mestitz.

'Kate i ja ćemo zauvijek ostati prijatelji i podržavati jedno drugo. Nitko me ne poznaje bolje od nje. Toliko toga smo naučili o životu kroz naše zajedničke godine, a to nitko ne može oduzeti. Nastavljamo svaki svojim putem', napisao je Pearce u službenoj izjavi o rastavi. Nisu imali djece, a glumac se u intervjuima često šalio kako je prilično nestalan i nezreo za očinsku ulogu. Danas, čini se, razmišlja bitno drugačije.


Australski glumac britanskih korijena Guy Pearce proslavio se 2000. ulogom u filmu 'Memento' Christophera Nolana

Yes. It's true. ???? Let the shadow baby jokes begin.

A photo posted by Carice van Houten (@leavecaricealone) on