NAGRADNJAČA

Mark Knight u Culture Clubu Revelin

27.05.2014 u 09:03

Bionic
Reading

Nakon veličanstvenog Carla Coxa, 30. svibnja u goste Culture Cluba Revelin dolazi Mark Knight, jedan od najuspješnijih DJ-a i producenta trenutno u svijetu, koji je odgovoran za neke od najvećih dance hitova ovog desetljeća.

U karijeri koja se proteže gotovo cijelo desetljeće, Mark nije napustio stranice DJ Mag Top 100 DJ-a. Još od samog ulaska među najveće DJ-e bio je nominiran za Grammy, a njegovi hitovi izvode se na najlegendarnijim partijima širom svijeta. Kao producent Mark je izgradio reputaciju s izvarendnim hitovima kao što su 'Man With The Red Face' (feat. Funkagenda), 'Downpipe' (feat. Underworld), 'Beautiful World' (feat. Tiesto) i 'Nothing Matters' (feat. Skin).

Nominiran je za rad na Black Eyed Peas platinastom albumu 'The-End' koji spada među tri najprodavanija albuma na Beatport’s Best Sellers List te za IDMA za njegov tjedni radio show Toolroom Knights. Markovi remiksevi Florence & The Machine’s 'You’ve Got The Love' i njegov singl 'Your Love' su zadnji veliki uspjesi kojima osvaja top ljestvice. Kao DJ, priznat je u cijelom svijetu zbog svojih nevjerojatnih sedmosatnih setova.

2006. započinje s Toolroom Knights&Mark projektom, a danas su njegovi učenici rezidenti na poznatim destinacijma kao što su Space (Ibiza), Ministry of Sound (London), Cocoon (Frankfurt), a domaćini su i Toolroom arena na eminentnim festivalima kao što su SW4, Global Gathering i Dance Valley. Sve ova mjesta i hitovi svjedoče o kvaliteti Knightovog rada, a zašto se hordi njegovih obožavatelja svakodnevno pridružuju novi ljudi, možete posvjedočiti na njegovom nastupu 30. svibnja u Culture Clubu Revelin.

Tportal.hr je za svoje čitatelje pripremio 2x2 ulaznice!

Po dvije ulaznice su osvojili:

Nikola Milošević
Dejan Pivac