ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Marina Fernandez plijenila poglede u prozirnoj haljini

22.08.2015 u 12:24

Bionic
Reading

Splitska glumica i pjevačica Marina Fernandez sinoć je na prvoj večeri ovogodišnjeg festivala Večeri dalmatinske šansone, privlačila poglede glasom, ali i stasom u elegantnoj prozirnoj kreaciji

'Tresla sam se kao prut i prije i poslije nastupa. Svaki put kad izađem na binu, izgubim percepciju o tome što se događa oko mene, tako da ne mogu procijeniti kakva sam bila, ali po reakcijama publike mogu reći da sam zadovoljna', izjavila je Marina Fernandez. Splitska glumica i pjevačica, koju publika pamti po ulozi u sapunici 'Ruža vjetrova', sinoć je na Internacionalnoj večeri dalmatinske šansone u Šibeniku otpjevala pjesmu 'Il Solo Al Mondo'.

Za svoj nastup odabrala je vrlo smjelu prozirnu haljinu koja je mamila poglede.
'Odjenula sam kreaciju Marine Dopuđa Lewis, inače nuklearne fizičarke koja se odnedavno ozbiljnije počela baviti modom, iako joj je to godinama bio hobi. Ona me odijeva za sva događanja i prigode na kojima se pojavljujem. U ovoj Marininoj kreaciji nisam se osjećala pretjerano izazovno, a ni razgolićeno', kaže Marina.

Dodaje da je sretna što je ponovno nastupila na jednom od najcjenjenijih glazbenih događanja u Hrvatskoj. Lani je na tom festivalu debitantskom pjesmom 'Voljet ću te ponovno sutra' oduševila publiku.

'Svake godine taj festival širi svoj opseg i nudi skladbe koje se pamte i slušaju. I atmosfera je odlična, svi se dobro osjećaju. Sinoć je usred festivala počela je padati kiša, ali se sve nakon stanke nastavilo. Bilo je to lijepa večer koja je bila posebna jer se cijeli festival održava u spomen Arsenu Dediću', ističe.

Iako živi i u Portugalu, do daljnjeg ostaje u Hrvatskoj gdje će se baviti glazbom očekujući nove glumačke angažmane.
 


Glumica se na festivalu najviše družila s pjevačicom iz banda Frajle