KINO DRUŽENJE

'Mali princ' okupio poznate mame i njihove mališane

04.11.2015 u 15:03

  • +7

Poznati s djecom na premijeri crtanog filma Mali princ

Izvor: Pixsell / Autor: Goran Jakuš/Pixsell

Bionic
Reading

Premijera crtanog filma 'Mali princ' sinoć je u kino privukla mnoge poznate mame, a nakon dugo vremena u javnom izlasku s djecom viđena je i Tihana Zrnić s kćerima Lunom (9) i Leni (7)

Prva animirana verzija klasika svjetske književnosti, omiljene knjige Antoinea de Saint-Exuperyja 'Mali princ', čija se zagrebačka premijera dogodila sinoć okupila je veliko društvo, no u prvom planu bile su poznate mame i njihovi mališani. Trudna glumica Daria Lorenci Flatz koja za nepuna tri mjeseca treba roditi trećeg sina u kino je povela svoje petipolgodišnje blizance Maka i Frana. Daria u trudnoći blista, a u šali kaže 'kako se svemu u životu nadala, ali da će nakon blizanaca opet postati mama - tome sigurno nije!'

Sportska novinarka i voditeljica Nove TV Anamarija Vuković došla je u društvu kćeri Hane (9) i njezine prijateljice, a poučnu priču o Malom princu nije propustila ovog puta ni Tihana Zrnić s kćerima Lunom i Leni koje je dobila u braku s nogometnim trenerom Tomislavom Ivkovićem. Lijepu Tihanu na javnim događanjima se može vidjeti rijetko, no zbog malog Malog princa, ovoga je puta napravila iznimku.


Mara Picukarić, 14-godišnja kći glumice Jasne Palić Picukarić dala je svoj glas u crtiću 'Mali princ'