MISS UNIVERSE HRVATSKE

Ljeto je pred nama, evo gdje će ga provesti najljepše Hrvatice

20.06.2016 u 20:11

Bionic
Reading

Ljeto nam se bliži i svi razmišljaju gdje će provesti tople dane koji dolaze. Puno tjelovježbe i pravilna ishrana prethodila je kod većine ljudi u razdoblju prije odlaska na more no nositeljice titule Miss Universe Hrvatske (MUH) discipliniranom održavanju vitke linije i zdravlju svoga tijela pridaju pažnju tijekom cijele godine

Stoga na plaži izgledaju jednako atraktivno kao i kad su ponijele titule najljepših Hrvatica pa su veselo otkrile kako i gdje će provesti vruće ljetne dane

Novoizabrana Miss Universe Hrvatske 2016. Barbara Filipović ljeto će provesti uglavnom radno na pripremama za svjetski izbor Miss Universe 2016. 'Vježbanje, zdrava prehrana i njega to su moje obaveze uz fakultet do kraja godine. Obožavam sunce i more pa se nadam i kojem opuštenom vikendu na plaži. Volim Dalmaciju, ali možda provedem i koji vikend na otoku Krku', otkriva lijepa Barbara.

Ivani Mišuri (MUH 2014.) ljeto je omiljeno godišnje doba. 'Kraj sedmog mjeseca rezerviran je za uživanje s obitelji na otoku Krku, a ostatak ljeta planiram provesti s prijateljima na Braču i Hvaru. Sunce, more i kupanje', otkrila je svoju formulu za savršeno ljeto Ivana.

Barbara Ljiljak (MUH 2015.) ljeto će pretežno provesti na našoj obali i na svom najdražem otoku Hvaru, na kojemu boravi svako ljeto. 'Naći će se vremena i za neke dalje destinacije. Planiram posjetiti Cipar, koji još nisam imala prilike vidjeti među brojnim destinacijama koje sam obišla. Puno sam proputovala, ali i dalje mislim da imamo najljepše more i otoke', iznosi svoj stav Barbara.

Elizabeta Burg Delač (MUH 2012.) ljeto će provesti sa svojom obitelji i u nekoliko navrata sa suprugom i sinom otići na more. 'Za destinacije još nismo definitivno odlučili, ali vjerojatno će to biti Mali Lošinj i Zaton, gdje provjereno znam da ima najboljih aktivnosti za djecu', kaže Elizabeta koja planira posjetiti i svoju rodnu Slavoniju.

Ivana Delač Đolo (MUH 2003.) s obitelji i prijateljima obišla je gotovo cijeli Jadran. 'Mali Lošinj i poluotok Čikat jedinstvena je lokacija kao i prekrasna uvala Palmižana, Telašćica na Kornatima te Komiža na otoku Visu. Ovo ćemo ljeto u srpnju posjetiti južni Jadran, a kolovoz mi je cijeli radni budući da se krajem kolovoza održavaju jubilarne 10. Riječke stepenice. No i tada popodne nakon posla ponekad predahnem na prekrasnoj plaži u Medveji pa spojim ugodno s korisnim', otkriva Ivana.

Jelena Glišić (MUH 2005.) još uvijek je zaokupljena učenjem jer u lipnju ima zadnje kolokvije i rokove za polaganje ispita pa joj uz poslovne obveze ne ostaje baš puno vremena za odmor. 'Srpanj i kolovoz će biti ponešto drugačiji, većinom ću biti na Lošinju, ali vjerujem da ću se zaputiti i na jug', kaže Jelena.

Ivana Paris Bubičić (MUH 2002.) ljeto će tradicionalno započeti ljetovanjem u Istri. 'Polazište nam je Poreč pa krećemo u istraživanje svih blagodati Istre od gastronomskih pa nadalje i svakako obilazaka zabavno-vodenih centara s djecom. Nastavak slijedi također u Lijepoj Našoj gdje ćemo u drugom djelu godišnjeg odmora posjetiti Dalmaciju. Volimo ljeto provoditi na našoj obali, jer je jedna od ljepših i s malom djecom svakako i najjednostavniji izbor', priča Paris.
Maja Cecić-Vidoš Sulić (MUH 2001.) ljeti u potpunosti uživa s obitelji. Njezin suprug rukometaš Renato Sulić je slobodan pa maksimalno koriste zajedničke trenutke provodeći ih spontano. 'Osim dječjih radosti na moru, u vikendici na Oštru, rado odlazimo u šumu u Gorski kotar, ali i na poneku udaljeniju europsku destinaciju. Ova cijela godina, a posebno nadolazeće ljetne vrućine su u znaku našeg četvrtog djeteta koje ću roditi tijekom srpnja, tako da će ovoga ljeta biti manje lutanja, ali zato prepuno veselja i neizmjerne radosti', veseli se Maja.

Melita Fabečić Onyshenko (MUH 2013.) trenutačno boravi s mamom u Americi, no po povratku će posjetiti obitelj i prijatelje u okolici Zadra i Šibenika. 'Omiljen mi je otok Hvar pa ću ga svakako posjetiti, ali i Novalju s prijateljima. U planu su i francuska te talijanska rivijera, Grčka, radujem se ljetu i odmoru', sretno će Melita.

Natalija Prica Oreški (MUH 2011.) će ovo ljeto imati samo desetak dana godišnjeg zbog puno posla, jer radi kao stomatolog. 'Slobodno vrijeme ću provesti u Zadru gdje žive moji baka i djed u obiteljskoj kući. Imam u Zadru puno rodbine pa smo svako ljeto svi zajedno, družimo se, kupamo i uživamo', kaže Natalija.

Nekoliko bivših misica ljeto provodi radno zbog turističke sezone i djelatnostima turizma kojima su posvećene.

Ivana Gržetić (MUH 1998.) ima turističku agenciju u Dubrovniku. 'Bazirana sam na incoming travel, baš čisto turoperatorski posao, radim s Norvežanima, Dancima, Englezima. Sezona je počela i raduje me posao. Ljeto mi je radno, ali pošto živim na najpoželjnijoj hrvatskoj destinaciji u Dubrovniku biti će vremena i za kupanje i uživanje u predvečernjim satima', otkriva planove Ivana.

Biljana Mančić Pavković (MUH 2006.) je također zaposlena. 'Ovo ljeto ću provesti radno. Imam tri firme, sezona je počela i radi se cijeli dan', kaže Biljana.

Marijana Kužina Žugelj (MUH 1999.) ljeto će provesti sa obitelji u Dalmaciji, ali planiraju i nekoliko kraćih putovanja. 'Za nekih desetak dana planiramo otići u London, a tome se posebno vesele cure jer tamo nisu bile tako da već rade i popis svega što bi tamo željele vidjeti. Kraj ljeta je rezerviran za punjenje baterija pa ćemo ja i suprug otputovati na neko lijepo mjesto i posvetiti se samo jedno drugome', romantično će Marijana.

Renata Lovrinčević Buljan (MUH 2000.) obožava ljeto i sve što ono donosi. 'Godinama sam radila kao član spasilačke službe i već šestu godinu imam obrt za masaže na plaži u Splitu. Uz osnovni posao voditelja fitnessa, dodatni posao sam povezala s još jednom svojom ljubavi - morem. Velika strast su mi skokovi u more, jedrenje, plivanje, obilaženje naših otoka, ples s prijateljima na partijima na plažama, uživanje u zalascima sunca. Najaktivnija sam ljeti jer mi sve ove aktivnosti pune baterije do vrha', priča Renata.

Sarah Ćosić Ivanković (MUH 2009.) ovo će ljeto provesti više manje radno, s obzirom na to da je tek nedavno počela raditi u jednoj stranoj firmi pa je potreba za dokazivanjem samim tim veća. 'Ukrast ću par slobodnih dana u osmom mjesecu koje ću provesti u Mimicama pokraj Splita sa svojom malom obitelji, suprugom i sinom. I naravno, posjetiti ću svoj rodni Split, družiti se s obitelji i prijateljima', kaže Sarah.

Jelena Maroš Franjkić (MUH 2007.) posljednja dva ljeta izdvaja kao najljepša jer ih je provela uživajući u moru i suncu sa svojim sinom. 'Svako ljeto skoknemo u Komižu koja mi jedna od najdražih mjesta na našem Jadranu i jako mi je prirasla srcu tako da je ni ovo ljeto sigurno nećemo zaobići. Ljeto je moje najdraže doba godine jer svi izgledaju ljepše i bolje su raspoloženi', otkriva Jelena.

Marijana Rupčić Nikolac (MUH 2004.) svake godine ide kod suprugovih roditelja u Dalmaciju. 'Budući da zbog posla mogu dobiti godišnji samo dva tjedna, a suprug je glazbenik, zadnjih godina od kad imamo kćer većinu ljetovanja dok suprug radi provodim s kćerkicom i suprugovom obitelji. Ove godine, ako uspijemo, planiramo odvojiti nekoliko dana i otići negdje te se odmoriti kao pravi turisti', iznosi planove Marijana.

Lana Obad (MUH 2010.) već je otputovala na Kanare, a planira posjetiti i Madrid. 'Uživam na otoku Tenerife, isprobat ću surfanje na dasci. Nakon toga idem u Madrid. S obzirom na to da su Španjolci poznata nogometna nacija svaku ću večer provoditi uz utakmice na poznatim madridskim trgovima', uzbuđeno će Lana koju navijačka euforija raduje kao i sve ljubitelje nogometa ovih dana.