ŽENE NOGOMETAŠA

Lijepa Emina Šokota nakon 13 godina snimila editorijal

09.05.2015 u 17:33

Bionic
Reading

Kad se udruže uspješne i lijepe žene nogometaša, rezultat je - modni editorijal. Dizajnerica Monika Sablić za svoju je novu kolekciju 'Spalato Ljeto 2015. by Monika Sablić' angažirala bivšu Kraljicu Hrvatske Eminu Šokotu, suprugu bivšeg reprezentativca Tome Šokote, koja je hrabro nakon 13 godina izbivanja s modne scene stala ispred modnog fotografa

'Zaštitno je lice kolekcije Emina Šokota, s kojom sam prijateljica dugi niz godina te smo se odlučile spojiti ugodno s korisnim. Ovo je Eminino prvo snimanje nakon 13 godina i obje smo jako zadovoljne.
Kolekcija je inspirirana predivnom mediteranskom ženom, jako je izazovna i romantična. Od materijala smo koristili čipku, svilu i šljokičasti lame od kojeg smo napravili hlače koje su ujedno i moj najdraži komad iz kolekcije', ispričala nam je Monika Sablić, splitska dizajnerica, bivša misica i supruga bivšeg nogometaša Gorana Sablića. Popularna dizajnerica, kojoj su zaštitna lica bile Renata Sopek i Ana Gruica, ostala je vjerna svom senzualnom modnom izričaju, a u kreacije je udahnula novu dimenziju ženstvenosti te u središte dizajna stavlja ženu koja ovaj put razotkriva i svoju senzualnost.