OPASNE VEZE

Liev Schreiber progovorio o Naomi Watts

01.12.2016 u 21:03

Bionic
Reading

Glumac Liev Schreiber u intervjuu s voditeljima emisije 'This Morning' komentirao je svoj trenutni rad i kratko se osvrnuo na prekid s Naomi Watts

Liev Schreiber ima iznimno uspješnu karijeru. Osim što je serija 'Ray Donovan' među najpopularnijim televizijskim sadržajima, trenutno glumi jednu od glavnih uloga u kazališnoj predstavi 'Opasne veze' na Broadwayu, a mali nezavisni boksački film 'The Bleeder', koji je utemeljen na istinitim događajima sličnim radnji 'Rockyja' i u kojem ima glavnu ulogu, također je dobio dobre kritike.


Baš film 'The Bleeder', u kojem glumila i njegova donedavna partnerica Naomi Watts, voditeljima je omogućio da Schreiberu postave nekoliko pitanja o propaloj vezi.

'Naomi i vi ste u dobrim odnosima. Moram reći da sam bila prilično razočarana kad sam čula da više niste zajedno. Činilo mi se da ste sjajno zajedno podigli svoja dva sina. Je li ta promjena zastrašujuća', pitala je voditeljica Gayle King.

'Da, naravno da jest. No roditelji smo pa ćemo biti zajedno cijeli život, bez obzira na sve ostalo. To se valjda nikad ne mijenja i, čini mi se, nikad neće promijeniti', odgovorio je Liev Schreiber.

Naomi Watts i Liev Schreiber imaju dva sina iz svoje 11-godišnje veze – devetogodišnjeg Alexandera i sedmogodišnjeg Samuela - a prekinuli su krajem rujna ove godine.