NIMALO IZNENAĐEN

Lagerfeld o pljački Kardashian: Razmeće se bogatstvom!

04.10.2016 u 18:58

Bionic
Reading

Medijska pažnja koju je privukla oružana pljačka američke reality zvijezde u stanu u centru Pariza u jeku pariškog Tjedna mode nije dobro sjela modnom liscu Karlu Lagerfeldu te je o tom događaju rekao više istine nego svi mediji i slavni na društvenim mrežama u posljednja dva dana

Slavni modni dizajner, 83-godišnji Karl Lagerfeld komentirao je danas događaj u Parizu koji je zasjenio i modni tjedan. Naime, Lagerfeld je bez dlake na jeziku izjavio kako ga pljačka Kim Kardashian uopće nije iznenadila, a ni ona ne bi trebala, kaže, biti previše iznenađena. Jedan je razlog za to.

'Razmeće se tolikim bogatstvom na internetu i što se ima čuditi. Ljudi su samo htjeli podijeliti to bogatstvo. Kad pokazuješ tako vrijedan nakit na Instagramu, otiđeš u neki skup hotel s vrhunskim osiguranjem, u kojem ti se nitko ne može približiti, ne odsjedaš bilo gdje. Pariz se opet spominje u negativnom kontekstu, ne sviđa mi se to. Mislim da je u pitanju banda iz istočne Europe', izjavio je Lagerfeld nakon Chanelove revije.

Kim Kardashian ostala je bez nekoliko milijuna dolara vrijednog nakita nakon što su u njezin apartman upali napadači i opljačkali ju pod prijetnjom vatrenim oružjem. Muškarci su upali u njezin apartman u luksuznom rezidencijalnom kompleksu u Parizu koji koriste slavne osobe u ponedjeljak u tri ujutro. Napadača je bilo ukupno pet, prema policiji.


Kim Kardashian nakon povratka iz Pariza


399524,447140,365316,266224