ULAŽE U SEBE

Labirint ostao bez Petra Štefanića

08.09.2015 u 07:12

Bionic
Reading

Unutarnjopolitički magazin HTV-a 'Labirint' ove će se sezone emitirati bez Petra Štefanića koji je kao voditelj te ujedno i autor priloga bio jedno od njegovih zaštitnih lica

Na najavnoj špici s isječcima iz priloga koji najavljuju novu sezonu popularnoga unutarnjopolitičkog magazina HTV-a 'Labirint', koji se osvrće na političke događaje koji su izazvali najveću pozornost u proteklom tjednu, nedostaje jedan od voditelja i autora priloga, Petar Štefanić. Kako doznajemo, novinar i urednik je uzeo stanku u novinarstvu da bi mogao završiti doktorat.

'Cilj je malo uložiti u sebe, započeti doktorski studij komunikologije. Što se tiče novinarskog šušura, hoće li mi nedostajati, zapravo se ništa puno ne mijenja, čim ustanem, priključim se na dnevnu dozu informacija, ovo je samo mali predah, a vrlo skoro vraćamo se u žrvanj novinarskog posla', kaže Petar koji je na HTV-u preko deset godina.

Umjesto Petra, na emisiji će i dalje raditi Nataša Ban Leskovar koja je s Petrom vodila emisiju i bila autorica priloga te, također, bila zaštitni znak emisije. Uz nju će biti Maja Fišter, Jagoda Bastalić, Viktor Nenadić i Nataša Ledić Grgurić.


Ovosezonska ekipa 'Labirinta': Maja Fišter, Nataša Ban Leskovar, Jagoda Bastalić, Viktor Nenadić i Nataša Ledić Grgurić