JE LI DOVOLJNO SEKSI?

Konačno je odabran Christian Grey

25.04.2013 u 09:45

  • +5

Alex Pettyfer

Izvor: Pixsell PXL Agencije / Autor: Pixsell

Bionic
Reading

23-godišnji britanski glumac Alex Pettyfer glumit će Christiana Greya u filmskoj adaptaciji najprodavanijeg erotskog romana 'Pedeset nijansi sive'

Filmska uloga o kojoj priča cijeli Hollywood odabrana je i to upravo onako kako su kladionice mjesecima unaprijed predviđale. Alex Pettyfer u pokušaju da impresionira cijenjenog redatelja Gusa Van Santa snimio je scenu seksa za 'Pedeset nijansi sive' i čini se da mu je to itekako pošlo za rukom.

Bestseler autorice E. L. James ‘Pedeset nijansi sive’ prvi je dio trilogije koja prati avanture stidljive studentice Anastasije Steele nakon što upozna karizmatičnog tajkuna Christiana Greya. Knjiga je bila na samom vrhu liste najprodavanijih u 2012. u SAD-u, ali i u Hrvatskoj je našla put do čitateljica.

Iako su se spominjali i Robert Pattinson, Ryan Gosling, Ian Somerhalder i Henry Cavill, ulogu je dobio Pettyfer, glumac koji je već odigrao nekoliko zapaženih uloga, između ostaloga u filmovima ‘Buntovnica u internatu’, ‘Stormbreaker’, hitu ‘Beastly’ s Vanessom Hudgens i ‘Ja sam broj četiri’.

Film bi trebao doći u kina krajem 2013.