U KOLOVOZU

Koja i TBF na Starigrad Paklenica Film Festivalu

14.07.2014 u 15:15

Bionic
Reading

Peti SPFF - Starigrad Paklenica Film Festival i ove godine, uz niz hrvatskih, europskih i svjetskih premijera u filmskom dijelu programa, donosi i vrlo zanimljiv glazbeni i off program

Osim u spomenutom filmskom dijelu, publika će moći uživati i u brojnim koncertima. Već prije samog službenog početka SPFF-a, 1. kolovoza na probama otvorenim za publiku, a nakon projekcije filma Papaya Make Some Noise, plesat će se uz r'n'b u ritmu ekipe filma.

Otvorenje, 2. kolovoza donosi tematski koncert. Nakon projekcije filma 'Kako je propao rokenrol' na stageu će se ukazati Koja s Trese.Lupa.Udara. koji će svirati glazbu iz filma, ali i nekoliko brojeva iznenađenja.

Četvrti kolovoz rezerviran je za stare prijatelje SPFF-a, splitski TBF koji će tom prilikom i promovirati dva nova singla. Splitski đir nastavljaju Tonči Huljić & Madre Badesa koji će na koncertnom stageu u Maloj Paklenici, nakon svjetske premijere filma 'Tonetov život ili Bog, lavur iće i piće' zasvirati stvari s novog albuma uz jedno veliko iznenađenje.

Nakon dodjele nagrada i službenog zatvaranja 5. SPFF-a, 7. kolovoza, publiku očekuje koncert iznenađenja koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

U suradnji s Nacionalnim parkom Paklenica upriličit će se humanitarna aukciju dviju izložbi, Rock Stage Design Ivice Propadala te Searching for Sugar Man, makedonskog autora Viktora Sokolovskog. Sav prihod s ove aukcije ići će u svrhu razminiranja preostalih miniranih područja na Velebitu.

Na programu je i promocija knjige redatelja Gorana Gajića 'Hollywood and I'.

Novitet u odnosu na programe prethodnih godina jest premijera Industry cluba, platforme namijenjene profesionalcima iz svijeta filma i glazbe u kojoj će sudjelovati brojni gosti iz Hrvatske i inozemstva. Pokrovitelj prvog Industry cluba je HBO Adria.