LOŠE VIJESTI

Kći Whitney Houston prebačena je na liječenje u hospicij

24.06.2015 u 23:07

Bionic
Reading

Bobbi Kristina Brown, kćer pokojne pjevačice Whitney Houston i glazbenika Bobbyja Browna prebačena je u hospicij, pet mjeseci nakon što je hospitalizirana

'Hvala na molitvama, sada je sve u Božjim rukama', poručila je u priopćenju Pat Houston, Bobbina teta u ime cijele obitelji.

Unatoč velikoj liječničkoj skrbi, stanje kći pokojne Whitney Houston i Bobbyja Browna se pogoršava. Liječnici baš nisu optimistični i tvrde da nema šanse za njezin oporavak te da se neće probuditi iz kome.

'Idemo u bolnicu svaki dan i molimo se za nju. Pričam joj, jer ona još uvijek može čuti i držim je za ruku. Ostalo je Božja volja', kaže Bobbina baka Cissy.
Bobbi je danas prebačena u hospicij, ustanovu gdje se skrbi o bolesnicima koji su u terminalnoj fazi malignih bolesti i bolesnici u završnoj fazi kroničnih bolesti.

Bobbi je u komi od 31. siječnja ove godine kada pronađena bez svijesti u kadi u svome domu u Roswellu. Pronašao ju je njen suprug Nick Gordon koji je odmah pozvao hitnu pomoć. I njezina majka nađena je mrtva u kadi u hotelu na Beverly Hillsu u veljači 2012. godine.