ZVIJEZDA NOVOG SPOTA

Kate Moss pleše u mraku samo za njih

21.03.2016 u 09:53

Bionic
Reading

Nakon britanske glumice Rosamund Pike koja je glumila u prvom spotu 'Voodoo In My Blood' s novog odličnog EP-a Massive Attacka izdanog u siječnju ove godine, sada je na red došla i najveća partijanerica Ujedinjenog Kraljevstva Kate Moss. Ritualni ples modne ikone, koja i u 43. živi kao da joj je svaki dan zadnji, u čast slavnog bristolskog trip hop benda režirao je Dušan Reljin

Nakon uloge u filmu 'Absolutely Fabulous' čija se premijera uskoro očekuje, Kate Moss nije dugo ljenčarila, a zanimljiv angažman stigao je nakon što je novi album točnije EP 'Ritual Spirit' Massive Attacka u siječnju ugledao svjetlo dana. A kad Kate nekog voli kao što obožava poznati britanski bend, onda je sve moguće.

Naime, britanski model zvijezda je njihova novog spota 'Azekel - Ritual Spirit', a erotičan ritualni ples u mraku koji je izvela pred kamerama zadovoljio je velika očekivanja članova benda Roberta Del Naje i Granta Marshalla. Prvi spot za pjesmu 'Voodoo in my Blood' obilježila je njihova najdraža glumica Rosamund Pike. Kad im je redatelj Dušan Reljin predložio Moss za drugi spot, Del Naja nije bio previše oduševljen:

'Bio sam prilično nervozan, no nisam htio reći da ne dolazi u obzir i zakomplicirati moje i Dušanovo dugogodišnje prijateljstvo. Kate Moss je radila s mnogim umjetnicima, neki su je pošteno i iskoristili. No rekoh ajmo pokušati! Kad smo ušli u studio snimiti video, nismo imali pojma što želimo. Prepustili smo se trenutku, Kate je počela bezveze plesati, svjetlo je padalo na nju u mraku i sinulo nam je - to je to! To je ono što nam treba', ispričao je Del Naja. Na novom albumu attackovci su opet surađivali s Trickyjem te sa škotskim triom Young Feathers. Kritike su odlične, a Kate Moss presretna što se vratila u sedlo.

Massive Attack, 'Azekel - Ritual Spirit'