'LOPTICE' U KOMEDIJI

Kamo je to Bernard Krasnić izveo novu suprugu?

22.01.2016 u 11:38

  • +14

Premijera predstave Loptice u kazalištu Komedija

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunić/Pixsell

Bionic
Reading

Predstava 'Loptice ' sinoć je u zagrebačkom kazalištu Komedija okupila šaroliko društvo, a u publici se našao i bivši suprug Nine Badrić Bernard Krasnić s novom suprugom Laticom s kojom se ovog ljeta vjenčao u Splitu

'Ima osmijeha gorih od suza', tim riječima mogla bi se opisati vrsta humora koju je sinoć ponudila komedija 'Loptice' autora Igora Weidlicha, u režiji Igora Barberića. Omnibus sastavljen od pet priča koje demistificiraju muško-ženske odnose i ne zaziru od poigravanja tabu temama sinoć je privukao mnoge parove, poput Ane Gruice i Hrvoja Šalkovića, Bianke Matković sa suprugom te Bernarda Krasnića i njegove njegove nove supruge Latice Ivanišević.

Bivši muž Nine Badrić u javnosti se pojavljuje rijetko, a ovo je bio prvi događaj na kojem se pojavio u društvu Latice nakon njihova vjenčanja u Splitu u srpnju prošle godine. Krasnićeva druga supruga rođena je Splićanka i trenutačno pomoćnica direktora marketinga u Agrokoru. Sudeći po fotografijama koje je Latica objavila na svom facebook-profilu, na bračno putovanje supružnici su otputovali u Južnu Ameriku, točnije u Paru i drevni grad Inka Machu Picchu.

U 'Lopticama' uz Petru Kurtelu glume Igor Baksa, Dunja Fajdić i Slaven Španović koji svojim skečevima pokušavaju poručiti kako ljubav ponekad zna biti ubojito smiješna.


Prizor iz predstave 'Loptice' u zagrebačkom kazalištu Komedija


Petra Kurtela


Ana Gruica i Hrvoje Šalković