RUSKI KOMIČAR U ZAGREBU

Kakvu novu spačku sprema majstor YouTube zezalica

23.11.2015 u 16:02

  • +7

Vitaly Zdorovetskiy

Izvor: Pixsell / Autor: Žarko Bašić/PIXSELL

Bionic
Reading

Velika svjetska komičarska zvijezda Vitaly Zdorovetskiy stigao je u Zagreb uoči svog sutrašnjeg nastupa. Slavni prankster koji na YouTubeu broji više od 10 milijuna vjernih fanova sa zagrebačkim će obožavateljima podijeliti svoju priču o uspjehu

Vitaly će u sklopu zagrebačkog druženja s obožavateljima na predavanju govoriti o tome kako postati zvijezda Youtubea, govoriti o svom putu do slave te fanove uputiti u osnove dobre podvale. Druženje će se dogoditi u u kinu Cinestar Imax Arena u 18 sati, a u Hrvatsku ga je doveo JoomBoos, novi kanal na Youtubeu, namijenjen pranksterima, dakle onima koji smišljaju šale i spačke, i drugim maštovitim jutjuberima u regiji.

Dvadesetsedmogodišnji rusko-američki internetski komičar od svojih videouradaka godišnje zarađuje preko dva milijuna dolara. Nekoliko je puta bio uhapšen, progonili su ga mnogi kojima je smjestio, a pri nekim snimanjima nosi pancirku. Zapamćen je i kao osoba koja je utrčala na nogometni teren na finalu Svjetskog prvenstva, na utakmici Argentina - Njemačka.

Vitaly Zdorovetskiy rođen je u Murmansku u Rusiji. U Sjedinjene Države preselio se kada mu je bilo 12 godina. Karijeru je počeo kao skejter snimajući vratolomije koje je izvodio s prijateljima. Zbog ozljeda se prestao time baviti pa je prešao na ono čime se sada bavi.

Pogledajte kako je trkao Vitalyjev upad na teren za vrijeme utakmice Njemačka - Argentina: