RASPLET VEČERAS

Kako završava hit serija 'Kud puklo da puklo'?

09.06.2016 u 19:44

Bionic
Reading

Serija 'Kud puklo da puklo' od samog početka ima mnoge obožavatelje, a večeras će se doznati kakva je sudbina snašla stanovnike Oštrovca

Omiljeni likovi Damir, Katarina, Sveto, Mile, Barbara, Ane, Milica, Tomislav, Zdenka Branko, Josip, Marko kao i brojni drugi likovi svakodnevno su zabavljali gledatelje i u drugoj sezoni, a kako naglašava Nova TV, u prosjeku ih je pratilo više od 557 tisuća gledatelja.

Oštrovac će dobiti Đurđicu, Đurinu praunuku

Nakon što se u prvoj sezoni popularne serije vodilo pitanje nasljedstva, u drugoj sezoni gledatelji su svjedočili novim raznim svakodnevnim zgodama i nezgodama omiljenih Oštrovčana. Serija je često pratila i aktualna zbivanja u Hrvatskoj, pa održani izbori ili su prošli izbjegličku krizu. Inspirirani dnevnim događajima, serija je s elementima humora obrađivala aktualnu društveno-političku scenu u Hrvatskoj.

Posljednja epizoda donosi uvid u život Oštrovčana devet mjeseci kasnije. Oštrovac doživljava procvat: zadruga odlično posluje, upravo se dovršava nova kanalizacija, škola je otvorena. Josip i Diana uspješno vode dva posla: Jodi i njezin frizerski salon u Gospiću. Kao poslovođu na parcelama zaposlili su Slavu koji je prestao piti. Mate je postao načelnik, a njegova žena Tina je trudna! Ipak, najveće veselje bit će kod Gavrana i Došena. Katarina, nakon niza peripetija na putu do bolnice, koje joj očekivano prirede izbezumljeni roditelji, rađa djevojčicu kojoj daju ime Đurđica, na spomen njezinog djeda Đure za kojeg kaže: 'Da nije bilo njega, ne bi bilo ni nas!' Posljednja epizoda bit će tako i puna pjesme, vesela raspoloženja i slavlja jer u Oštrovcu započinje jedan novi početak.