ASTRO PROFIL

Kako zavesti Ovnicu

16.04.2016 u 07:00

Bionic
Reading

Ako se udvarate Ovnici, znajte da vam neće biti lako. Budući da je eksplozivna i svojeglava, morate biti oprezni na svakom koraku. Ako si želite uvećati izglede za ljubavnu sreću s Ovnicom, predlažemo vam da slijedite ove jednostavne upute

Budite izravni

Budući da Ovnica daje prednost izravnom pristupu, trebali biste joj jasno pokazati zanimanje, a ne čekati da ona shvati vaše suptilne signale. Naravno, moguće je da ona sama preuzme inicijativu neovisno o vašem držanju. U tom slučaju nemojte počiniti kobnu pogrešku prikazujući se lakim jer ona ne voli da joj se uskraćuju čari lova i osvajanja.

Pustite je da donosi odluke

Ženu Ovna ne zanimaju krotki i blagi muškarci koji joj u svemu povlađuju i slažu se s njom, već više voli slobodoumnog partnera koji joj se ne bi bojao suprotstaviti. Kako biste je privukli, prikazujte se jakim i upornim, ali nemojte joj ranjavati ego ili nametati joj svoje zamisli ako uočite da joj je do nečega osobito stalo.

Budite potpuno iskreni

Nemojte muljati, čak i ako vam je neugodno ili ste zabrinuti da će ona negodovati. Za nju je iskrenost znak hrabrosti, a ona cijeni tu osobinu. Ako se i naljuti na vas zbog onog što joj kažete, vjerojatno će se brzo odljutiti i oprostiti vam.


Ne činite je ljubomornom

Nikad joj nemojte izazivati ljubomoru u nadi da ćete je tako lakše osvojiti ili zadržati. Neće joj smetati da se druge žene zanimaju za vas, ali će biti vrlo gnjevna ako uoči da im vi uzvraćate pažnju. Morate je uvjeriti da vam je ona uvjerljivo na prvom mjestu.

Dajte joj slobode

Ovnici treba mnogo slobodnog prostora. Budući da se užasava sputanosti, kloni se muškaraca koji su skloni kontroli i manipuliranju te koji mogu ugroziti njenu neovisnost. Kako biste je privukli, morate joj odmah pokazati da je nemate namjeru sputavati i zarobljavati.

Dižite joj adrenalin

Stvorite ozračje uzbuđenja i iščekivanja. Ovnica voli akciju, a bježi od rutine i monotonije. Mora trošiti svoju obilnu energiju na izlaske, sport, igre, putovanja i naravno seks. Zapalite i održavajte vatru njene strasti tako da budete spontani i priređujete joj iznenađenja. Isključivo ugodna, naravno.