BEAUTY KUTAK

Kako se našminkati kao Bella iz sage 'Sumrak'

23.11.2012 u 17:10

Bionic
Reading

Kristen Stewart osvojila je milijune fanove diljem svijeta kao lijepa Bella Swan, zbunjena tinejdžerica koja se pretvara u prelijepu vampiricu. Sviđa vam se Bellin make up? Donosimo tajne njezina stila šminkanja

Bellin porculanski ten, savršen smokey na očima i zavodljive usne trenutačno su najvruća tema s obzirom da je prošloga tjedna u kina širom svijeta stigao finalni nastavak sage 'Sumrak', 'Praskozorje, 2.dio'.

Kristen (22), američka glumica netipične ljepote, i u privatnom životu obožava naglašen smokey, što sasvim odgovara njezinoj buntovničkoj osobnosti. Iako rođena u sunčanoj Kaliforniji, mlada zvijezda nimalo se ne trudi prikriti svoj blijedi ten, što joj je, kako kaže, dobro došlo za ulogu vampirice.

Ljepota Belle Swan u posljednjem nastavku sage 'Sumrak' ostavlja bez daha, a stručnjakinja za make up Tanya Burr, sve poznatija naYouTubeu, snimila je video posvećen upravo svim ljubiteljicama Bellinog make upa.

23-godišnja vizažistica korak po korak vodi kroz proces šminkanja koji će svakoga pretvoriti u neodoljivu zavodnicu.

Tanya je koristila intenzivno smeđe sjenilo za oči, a kako bi postigla Bellin blijedi, ali blistavi ten, koristila je i puder boje bjelokosti s blagim ružičastim nijansama, piše Daily Mail

'Belline oči nisu osjenčane ni crnom ni sivom, već prekrasnom smeđom nijansom sa zlatnim sjajem. Tajna je u korištenju nekoliko tonova smeđe boje. To daje njezinom pogledu posebnu mističnost. Za Bellin make up u posljednjem filmu korišteno je više slojeva smeđih tonova sjenila da bi se naglasila njezina preobrazba u vampiricu. Bella ne koristi ni tradicionalno rumenilo, već samo malo bronzera na jagodicama. Usne su našminkane ružem jesenske boje, no i nevidljivo obrubljene olovkom neutralne nijanse', objašnjava Tanya.

Dodala je da ovakav look nije pretjerano napadan ni za dnevno izdanje.

'Ovakav stil šminkanja sasvim je prikladan i za dan - nije dosadan te donosi nešto vampirski neodoljivo', rekla je Tanya.

Isprobajte i sami Bellin make up: