UZ KRALJEVSKO PIVO

Kako naše poznate ljepotice slave male pobjede

26.02.2016 u 13:05

  • +16

Poznati na predstavljanju Pan Kraljevskog piva

Izvor: Promo fotografije / Autor: Sara Dombre i Domagoj Blažević

Bionic
Reading

U prekrasnom ambijentu Smaragdne dvorane Hotela Esplanade mnogi poznavatelji i obožavatelji piva uveličali su svečano predstavljanje novog piva iz obitelji Pan – Kraljevskog Pana. Njegov jedinstven okus oduševio je brojne uzvanike, među kojima su bili Iva Jerković, Nevena Rendeli, Slavko Sobin, Jelena Orešković i drugi

Sinoć je u Zagrebu u zagrebačkom hotelu Esplanade predstavljen Pan Kraljevski - pivo koje slavi svakodnevne male pobjede i posebne trenutke koji ostaju za pamćenje. A sinoć su ih slavile mnoge poznate ljepotice, a nisu izostali ni muški ljubitelji piva poput glumca Slavka Sobina, zagrebačkih hokejaša te gastro novinara i fotografa Damira Fabijanića.

Riječ je o crvenom pivu koje s ponosom nosi epitet kraljevskoga budući da je prvi put spravljeno u čast posjeta danskoga kraljevskog para Carlsbergovoj pivovari u Koprivnici, 23. listopada 2014. Upravo je tako Pan Kraljevski postao jedino hrvatsko pivo pripremljeno za živućeg monarha, dansku kraljicu Margaretu Drugu.

Pan Kraljevski novi je član pivske obitelji Pan u kojoj se pridružio Lageru, Zlatnom, Tamnom, Radlerima te bezalkoholnom Panu, a proizveden je od dvije vrste hmelja i dvije vrste slada. Uz visoku kvalitetu, istančanu aromu i prepoznatljivu crvenu kraljevsku boju, Pan Kraljevski iznova dokazuje tradiciju i majstorstvo koprivničkog kraja. Zbog nježne gorčine i blago karamelaste arome, idealan je odabir za sve ljubitelje bogata pivskog okusa i vrhunskog piva.


Slavko Sobin


Nataša Janjić,  Slavko Sobin i DJ Rea