ODMOR IZ SNOVA

Kako je samo lijepa zaručnica Igora Štimca

14.07.2015 u 19:08

Bionic
Reading

Trener NK Zadra i bivši izbornih hrvatske nogometne reprezentacije odmarao se u društvu lijepe zaručnice Lane Bucat i prijatelja, krstareći na brodu

'Pet dana proveli smo na brodu i plovili do Paklenih otoka. Bio nam je to pravi odmor', ispričao nam je u kratkom telefonskom razgovoru Igor Štimac, trener NK Zadra koji je ove godine svoje slobodne dane odlučio provesti na brodu u društvu lijepe zaručnice Lane Bucat, kojoj kupaći kostim savršeno pristaje, te prijatelja Keke Osmanovića i Margite Bilić.

Za uspomenu na sunčane dane i uživanje u skrovitim morskim valama, Štimac je napravio nekoliko selfieja, a već sutra ga čekaju nove poslovne obveze u Zadru.


Igor i Lana u društvu prijatelja Keke Osmanovića i Margite Bilić



Keko Osmanović i Igor Štimac

Igora i Lanu u Splitu je s nestrpljivanjem iščekivao njihov trogodišnji sinčić Ivan, kojeg je za to vrijeme čuvala baka.

Bivšem nogometnom reprezentativcu i bivšem izborniku hrvatske nogometne vrste, Ivan je četvrto i najmlađe dijete. Naime, uz Ivana danas je ponosni tata 16-godišnje Deje, 19-godišnje Mije i 24-godišnjeg Luke, koji je prije godinu dana diplomirao međunarodni biznis u američkoj školi Franklin College u Švicarskoj.


Igor Štimac i Lana Bucat