MIRNA MEDAKOVIĆ

'Kad nešto radim, volim se tome posvetiti svim srcem'

26.08.2015 u 20:51

Bionic
Reading

Glumicu Mirnu Medaković jako veseli to što se snimaju novi nastavci serije 'Kud puklo da puklo' jer je njoj i kolegama vrlo zabavno na setu. Drugu sezonu popularne serije uskoro ćemo moći pratiti na Novoj TV

'Seriju čini mnogo 'malih posebnosti': zanimljiva radnja, humoristični zapleti i odnosi među likovima. Već u prvoj sezoni pridobila je srca gledatelja, a sasvim sam sigurna da će još više obožavati drugu sezonu. Sjajno se zabavljamo snimajući i vjerujem da ćemo tu dobru energiju sa seta prenijeti i gledateljima', kaže Mirna Medaković. Njezin lik, Katarina, u novim nastavcima serije 'Kud puklo da puklo' investirat će sa suprugom Tomislavom, kojeg glumi Momčilo Otašević, dio nasljedstva u hotel Đurin san te će je i ovog puta, kao i ostale Oštrovčane, čekati brojni zapleti i humoristični obrati.

Mirna je imala tri tjedna godišnjeg koji je iskoristila putujući po Europi i kupajući se u Pakoštanima. 'Obožavam plaže srednje Dalmacije, pune hlada i mjesta na kojima se možeš sakriti od ljudi i uživati uz cvrčke', otkrila je.

Na pitanje kakvi su joj planovi osim snimanja serije 'Kud puklo da puklo', kaže da će raditi samo to. 'Snimanje serije je zaista velik projekt i uz to ne mogu raditi ništa drugo. A i volim se posvetiti jednoj stvari svim srcem i napraviti je najbolje što mogu', izjavila je.


Na setu serije 'Kud puklo da puklo' glumci se odlično zabavljaju