SRIJEDA, TVORNICA KULTURE

Još 20 ulaznica za večerašnji koncert Jessie Ware

20.03.2013 u 11:30

Bionic
Reading

Prvi dan proljeća prema astronomskom kalendaru Zagreb će dočekati u znaku koncerta britanske pjevačice Jessie Ware u Tvornici kulture

Ulaznice u pretprodaji za Jessie Ware su rasprodane, ali za one najupornije i one koji su voljni čekati u redu organizator će u prodaju pustiti još 20 ulaznica po cijeni od 180 kn. Blagajna Tvornice kulture bit će otvorena u 20 sati, a svatko može kupiti maksimalno dvije ulaznice.

U Tvornicu kulture moći će se ući od 20 sati. Organizator moli sve koji dolaze na koncert da ne nose profesionalne fotoaparate ili kamere jer s njima neće biti dozvoljen ulazak na koncert. Jessie nastupa u 21.30 sati, a nakon koncerta pjevačica odmah odlazi na put u Prag gdje sutradan nastupa u klubu Palac Akropolis.


Prije nego na pozornicu izađe Jessie Ware, za atmosferu kao u najboljim londonskim underground klubovima pobrinut će se DJ RRRamon! aka Yesh! (JabbaTon, Chew the Fat! itd... ). RRRamon! je inače osnivač poznatog zagrebačkog kolektiva Jabba Crew te već sedmu godinu organizator i rezident DJ klupske večeri JabbaTon. Od listopada 2009. započinje i novu klupsku večer, serijal hrvatskog izdanja prestižne londonske klupske večeri Chew the Fat!, a u listopadu 2011. pokreće i treću večer imena Black Light.

Nedavno je pokrenuo glazbenu etiketu JabbaTon Records posvećenu izdanjima bass glazbe, a ima i radijsku emisiju 'Night Drive' na Radiju 808. Nastupao je na najvećim festivalima u regiji: EXIT, Springfestival Graz, Outlook, Terraneo, Hideout, Seasplash itd. Dijelio je pozornicu s imenima kao što su: Lee 'Scratch' Perry, Erol Alkan, Jon More (Coldcut), DJ Craze, Krafty Kuts, Noisia, Mo' Horizons, Plastician, SP:MC, JME )

Za dodatno zagrijavanja pripremio je poseban miks remikseva Jessie Ware, koji možete poslušati ovdje.