CRNO-BIJELI SVIJET

Jelena Perčin i Iskra Jirsak: Kraljice crvenog tepiha

25.10.2016 u 15:46

  • +3

Poznati na premijeri filma Zbog tebe

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpić/PIXSELL

Bionic
Reading

Sinoćnja premijera debitantskog igranog filma Anđela Jurkasa 'Zbog tebe' privukla je poznate osobe iz javnog života, a u Cineplexxu su najviše pogleda privlačile dvije zgodne plavuše - glumice iz filma, Jelena Perčin i Iskra Jirsak. Obje su pri odabiru stajlinga odlučile igrati na sigurno. Jelena je stigla u crnom, a Iskra u bijelom. I pogodile!

Da je mala crna haljina vječni must-have i jedan od najvećih dobitnih modnih kombinacija, dobro zna i glumica Jelena Perčin. Ona je za sinoćnju premijeru odjenula kožnu usku haljinu kojom je istaknula liniju pješčanog sata.

O tome da je itekako sretna i poslovno i privatno, budući da je od prošle godine u vezi s crnogorskim glumcem Momčilom Otaševićem, govori zadovoljan osmijeh koji ne skida s lica.

Osim Jelene u Cineplexxu je sinoć zablistala i 29-godišnja Zagrepčanka Iskra Jirsak. Glumica koju šire gledateljstvo pamti iz serija 'Najbolje godine' i 'Tajne' pojavila se u bijeloj asimetričnoj kreaciji s golim ramenima i kraćim prednjim dijelom kojom je otkrila lijepe noge.

Jurkasov film 'Zbog tebe' prvi je iz trilogije filmova o ljubavi i muško-ženskim odnosima, a redatelj je za njega napisao i scenarij. U ugodnom ambijentu Cineplexxa družili su se i uživali Csilla Barath Bastaić, Iva ViskovićKrižan, Zoran Pribičević, Senad Galijašević poznatiji kao Senna M, redatelj Mario Kovač

Pogledajte trailer za Jurkasov film: