NA KUNSTPARK ASTRALISU

Jan Müller oduševio nastupom u Depo klubu

10.02.2015 u 12:53

Bionic
Reading

Unatoč neviđenoj mećavi, poledici i prometnom kolapsu koji je u petak, 6. veljače pogodio Zagreb, obožavatelji iz Hrvatske, susjednih država, pa čak i gosti iz Švicarske i Rusije, našli su se na plesnom podiju zagrebačkog Depo kluba, gdje Jan Müller dokazao je da je apsolutni kralj elektroničke klupske glazbe

Na događaju Kunstpark Astralis, pod pokroviteljstvom Njemačke Turističke Zajednice (DZT) i uz pomoć domaćih DJ snaga, u sastavu Alessandro Ambrosio, Go Cut i Damir Ludvig, Jan Müller je zagrijao atmosferu u Depo Klubu do usijanja.

Vođa kultnog projekta 'X-Dream' iz Hamburga redao je vlastite najuspješnije singlove kao što su 'Freak', 'Out Here We Are Stoned' ili 'Radio', potpuno je pozitivno iznenadio prastarim, no još uvijek svježim klasicima kao što su 'Hardfloor - Acperience 1', 'Ramirez - La Musica Tremenda', 'Drax Ltd II – Amphetamine', te do sada javnosti potpuno nepoznatim i nikad objavljenima materijalima.

'Nakon što sam više puta nastupao u Beogradu, Sarajevu i Skoplju oduševljen sam što sam napokon nastupio i u Zagrebu. Publika je zaista fenomenalna i vidi se da poznaju moju glazbu. Zagreb je prekrasan grad i nadam se da ću ga opet posjetiti u nadi da ću ga zateći u ljepšem vremenu', izjavio je Jan Müller

Iako je Jan Müller diplomirao robotiku na hamburškom sveučilištu, poznat je po tome da slobodno vrijeme provodi izrađujući vlastite verzije analognih sintesajzera i kompjuterskog softvera. Riječ je o pristupačnoj osobi, neopterećenoj svojim legendarnim statusom, što je potvrdio družeći se sa svojim obožavateljima. Svojom jednostavnošću i fenomenalnim izborom glazbe Müller je očarao istinske fanove koji su na ovom njegovom prvom gostovanju u Hrvatskoj napokon došli na svoje, a program Kunstpark Astralis je dao nadu uspavanoj zagrebačkoj sceni.