PONOSNA MADONNA

Ja sam najsretnija mama na svijetu

11.05.2015 u 21:46

Bionic
Reading

Nesklona javnim majčinskim izljevima ljubavi, Madonna je ovoga puta iznenadila obožavatelje pohvalivši se koliko je i kako njezino četvero djece čini sretnom

Navikli na njezina provokativna izdanja, izjave, nastupe, mnogi su ostali iznenađeni Madonninim 'nježnim izdanjem' na Majčin dan. Na svom Instagram profilu objavila je nekoliko fotografija svojih četvero djece Lourdes Marije, Rocca, Davida i Mercy, potpisavši je 'Najsretnija mama na svijetu'.

Kad je u pitanju odgoj djece, pjevačica nikad nije krila da kao majka 'trenira strogoću', no s godinama je postala popustljivija posebno kad je 18-godišnja kćer u pitanju.
'Lourdes govorim kako je u životu važno donositi mudre odluke, posebno kad su droga i alkohol u pitanju. Ne branim joj da proba, svi smo probali, ali učim je da je oprez najvažniji', kaže Madonna. Sin Rocco (14) od majke je nasljedio ljubav prema glazbi, plesu i pomaknutom modnom izričaju, što Madonna sve više ističe. Svoju usvojenu djecu Davida i Mercy nazvala je 'životnim blagoslovom'.

Mama's table! The end of a beautiful day with family and friends! ❤️#rebelhearts

A photo posted by Madonna (@madonna) on

2 loves! True loves! ????????!

A photo posted by Madonna (@madonna) on

Gift! ????????!

A photo posted by Madonna (@madonna) on

Princess Mercy!????????????❤️#rebelheart

A photo posted by Madonna (@madonna) on