O PARIŠKOM POKOLJU

Hughes se posipa pepelom nakon sramotnih izjava

14.03.2016 u 10:45

Bionic
Reading

Frontmen kalifornijske rock grupe Eagles Of Death Metal Jesse Hughes ispričao se za svoj neumjesni komentar od prije nekoliko dana - da su zaštitari dvorane Bataclan znali da se sprema napad

Pjevač i gitarist grupe Eagles od Death Metal, čiji je koncert pretvoren u krvoproliće nakon terorističkih napada u Parizu, izjavio je prije nekoliko dana da sumnja kako je napad u Bataclanu bio dogovoren s osobljem dvorane.

'Osiguranje mi je odmah bilo sumnjivo. Tip zadužen za osiguranje iza pozornice izbjegavao je poglede i uopće mi se nije svidio. Rekao sam promotoru da ga se makne otamo, a poslije sam doznao da se tu večer nisu pojavila šestorica ili više zaštitara koji su bili ranije dogovoreni', izjavio je Hughes.

Podsjećamo, dok su kalifornijski rokeri svirali, napadači su otvorili vatru na posjetitelje koncerta te su pobili 90 ljudi.

Hughes je na službenoj stranici na Facebooku ostavio poruku gdje moli za oprost stanovnike Francuske, djelatnike i zaštitare Bataclana, obožavatelje, obitelj, prijatelje i sve koje je uvrijedio ili povrijedio svojom besmislenom izjavom.

'Moje optužbe da je itko povezan s Bataclanom sudjelovao u terorističkim napadima na dvoranu neosnovane su i neutemeljene i preuzimam potpunu odgovornost za njih. Sramotna izjava je 100% moja. Od 13. studenog prošle godine nisam posve svoj, patim od stalnih noćnih mora i pokušavam uz pomoć terapije pronaći objašnjenje i smisao ove tragedije i ludila koje se dogodilo', napisao je Hughes.

Grupa je krajem veljače otkazala ostatak europske turneje zbog ozljede Hughesa kojem je pukla tetiva prsta. Ovih dana nastavili su s koncertima te su nastupili u Bogoti.


Jesse Hughes kaje se zbog izjave od prije nekoliko dana

A STATEMENT FROM JESSE HUGHES:

Posted by Eagles Of Death Metal on 11. ožujka 2016


A beautiful sight from yesterday's Lollapalooza Brasil -- thanks for sharing this, Patricia!

Posted by Eagles Of Death Metal on 13. ožujka 2016