SEKSI ZA CRVENI TEPIH

Hrvatski glamur na premijeri 'Seksa i grada 2'

01.06.2010 u 23:12

Bionic
Reading

Svečana hrvatska premijera filma 'Seks i grad 2' u zagrebačkom centru Avenue Mall privukla je brojne celebrityje: crvenim tepihom prošetale su Seve, Nina Badrić, Sanja Duggan, Vanna, Nikolina Pišek i brojni drugi

Na premijeri nastavka filma 'Seks i grad' su se osim Sevke, Nine Badrić, Sanje Duggan, Vanne i Nikoline Pišek isticale i Kristina Bradač Smoje, Branka Bebić Krstulović, Matija Vuica, Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević. Prije ulaska u dvoranu uzvanici su uživali u koktelima, a zvijezde su bile zauzete poziranjem i brojnim intervjuima prije same projekcije.

Pokazalo se da je mnogima od njih zajedničko bilo slaganje oko toga da priče o seksu ne pripadaju krugu prijateljica, već ostaju iza zatvorenih vrata. Ne pričam s prijateljicama tako otvoreno o seksu kao one u seriji i filmu, konverzacija o privatnim stvarima rezervirana je za supruga, potvrdile su Branka Bebić Krstulović i Kristina Bradač Smoje.

Već provjerena metoda privlačenja publike po principu: red glamura i red seksa te opet red visoke mode, testirana na prvom filmskom uprizorenju popularnog 'Seksa i grada', nepogrešivo je upalila i u nastavku, vrlo originalno nazvanom 'Seks i grad 2'. Uostalom, samim naslovom autori nam poručuju da se ne moraju puno truditi oko scenarija kako bi zadržali vjerne obožavateljice: samo ime postalo je brend te je dovoljno samo priuštiti veću, bolju i raskošniju scenografiju.

Muška publika bila je jedino što je, posve očekivano, nedostajalo glamuroznoj zagrebačkoj premijeri. S obzirom da prvih nekoliko minuta filma prikazuje bajkovito gay vjenčanje Carrieinog najboljeg prijatelja Stanforda Blatcha i lamentiranje o menopauzi glavnih junakinja, većina muškaraca složila bi se da nisu ništa propustili.

Ipak, svi oni koji su bili raspoloženi za djelić neophodnog eskapizma od svakidašnjice i opuštanje u avanturama četiri prijateljice u novoj zemlji modnih čudesa oduševljeni su nastavkom, a tome su svjedočile i prepune dvorane Cinestara.