MEKI PREDMET ŽUDNJE

Hrvatice zimi prkose omotane krznenim ogrtačima

13.12.2015 u 21:22

Bionic
Reading

Hladne zimske dane teško je zamisliti bez toplog krzna. Severina, Jelena Rozga i Vanja Mamić pokazale su kako prkositi zimi, a biti u trendu

Najpoželjniji zimski odjevni predmet ponovno je krzneni ogrtač, od prirodnog, ali i umjetnog krzna. Osim što krzno daje potrebnu toplinu, mnoge su dame uvjerene da ne postoji glamurozniji odjevni predmet. A nosiv je u svim prigodama. Glumica Natalija Đorđević svoju kratku i obojanu bundicu savršeno kombinira uz dugu večernju toaletu i u tom se izdanju pokazala u zagrebačkom HNK-u, u kojem je u petak održana praizvedba 'Evanđelja', a iste večeri na Kaufland Fashion Weeku svojim je pravim krznenim ogrtačem zadivila Vanja Mamić.


Jelena Rozga u krznenoj bundi i Nevena Rendeli sa štitnikom za uši

Najglamuroznijem modnom dodatku nisu odoljele ni pjevačice Jelena Rozga i Severina, a potonja se nedavno pojavila u njemu na zagrebačkom Cvjetnom trgu, na kojem je švedski H&M predstavio kolekciju s dizajnerom Olivierom Rousteingom i modnom kućom Balmain. Svoju crnu bundu Jelena Rozga prošetala je početkom mjeseca u Münchenu, a bijelu je pokazala na zagrebačkom Fuliranju. Prije tjedan dana, kad su u Wellness centru Murad predstavljeni novi filtri za brisanje bora, glumica Nataša Dangubić pojavila se u trendi bundici koja joj je savršeno pristajala, a klasičnom modelu krznenog kaputa već je dulje vrijeme odana redateljica Saša Broz.