NEMORALNA PONUDA

Hoće li Pattinson snimati 'Girls Gone Wild'?

08.12.2012 u 15:27

Bionic
Reading

Zvijezda 'Sumraka' dobila je primamljivu ponudu - Robertu Pattinsonu su ponudili 100.000 dolara za snimanje 'Girls Gone Wild'

Nakon što je završilo snimanje posljednjeg nastavka 'Sumraka', Robert Pattinson je izjavio da bi se rado s ostatkom ekipe družio sa ženama koje se pojavljuju u franšizi za odrasle. To nije propustio čuti ni osnivač 'Girls Gone Wild'Joe Francis, pa mu se javio mailom.

Kako piše E! News, Joe je napisao: 'Bilo mi je drago kad sam čuo da si spomenuo 'Girls Gone Wild' i dao pozitivne komentare pa bismo ti dali jedinstvenu priliku da ti komentari postanu stvarnost.

Plaže su pune nevjerojatnih djevojaka za vrijeme proljetnih praznika i bilo bi nam jako drago, kao i milijunima fanova 'Sumraka', kad bismo te vidjeli s kamerom u ruci zajedno s našom talentiranom ekipom na nekim od najvećih partyja na plažama u zemlji. Akcije ne nedostaje i sigurno bi se dobro zabavio!'

Hoće li Robert prihvatiti ponudu i 100.000 dolara koliko mu nude, još se ne zna, a i pitanje je što će na to reći njegova djevojka Kristen Stewart s kojom se nedavno pomirio.