NOVA ZVIJEZDA

Hoće li Melissa McCarthy nadmašiti Willa Ferrella?

03.07.2013 u 07:00

Bionic
Reading

Novi film Melisse McCarthy prošlog je vikenda na kino blagajnama zaradio impresivnih 40 milijuna dolara. Hoće li Melissa postati komičarka u rangu Willa Ferrella i Jacka Blacka, pitaju se američki mediji

'Specijalne agentice', novi film u kojem glavnu ulogu igra Melissa McCarthy i koji trenutno igra i u hrvatskim kinima, totalni je hit u Americi i u jednom je vikendu zaradio 40 milijuna dolara.

Kako pišu američki mediji, za to je vjerojatno velikim dijelom zaslužna druga glavna glumica, holivudska zvijezda Sandra Bullock. No Bullock u filmu glumi običnu djevojku, dok je McCarthy ponijela gotovo sav teret komedije u filmu.

Glumica je zasad, čini se, idealan izbor za komedije, a već je uspoređuju s Willom Ferrellom i Jackom Blackom. No hoće li ponoviti njihov uspjeh, treba tek vidjeti.


Melissa je sa suprugom Benom Falconeom pokrenula produkcijsku kuću i već rade na četiri filma u kojima ona ima glavnu ulogu. Jedan od njih je 'Tammy', za koji je supotpisala scenarij i režiju, a premijera bi trebala biti 4. srpnja u Americi. To je ujedno i prvi film koji 'nosi' sama, a opisali su ga kao crnu komediju u kojoj McCarthy glumi ženu koja, nakon što izgubi posao i ostavi muža koji je vara, odlazi na put s bakom alkoholičarkom (Susan Sarandon).