KONCERT U VIP KLUBU

Hi fju zatvara sezonu Art Clubbinga

17.12.2012 u 12:13

Bionic
Reading

Bend Hi fju nastupa u VIP klubu u Zagrebu u utorak 18. prosinca i tim nastupom ima čast zatvoriti ovu sezonu Art Clubbing programa

Hi fju, bend iz Zagreba, nastao je početkom 2002. godine. Njeguju pop rock glazbeni stil pitkih i pamtljivih vokalnih linija, prepoznatljivih gitarističkih rifova, plesne i pomalo funky bas gitare.

Put benda na glazbenoj sceni započet je uspješnim singlovima 'Pokaži mi sunce sjajnije' iz 2005. i '100 komada sreće' iz 2009. u produkciji Denykena. Rad nastavljaju u studiju kod Surke koji s bendom, osim što svira bubanj, snima i producira ostatak materijala.

Web stranica kluba Kset svojedobno ih opisuje kao sastav koji koketira s jazz rockom, funkom, popom, ambijentalnim undergroundom, te kao sastav koji raznolikim pristupom glazbi, aranžmanima i instrumentima plijeni pozornost.

Neposredno prije koncerta glazbeni performans izvest će Ana Horvat, koja je završila studij elektroničke kompozicije na Muzičkoj akademiji u Zagrebu. Do sada je skladala glazbu za elektroniku, komorne sastave, solo instrumente, film, preformanse i instalacije. Surađuje s umjetnicima različitih područja umjetnosti kao i s programerima, robotičarima, hakerima, DIY entuzijastima... Aktivni je član I’MM_ Media laba. Skladbe i projekti na kojima je sudjelovala predstavljeni su na koncertima, festivalima, izložbama, radionicama i tribinama u Hrvatskoj i inozemstvu.

Program posljednjeg ovogodišnjeg Art Clubbinga u VIP klubu 18. prosinca u utorak:

Ana Horvat music performance 21 - 22 h
DJ Kosa
HI FJU koncert (23.30h)

Izložbe:
Val art
Jelena Vunak
Maja Lunachick

Revije:
Marcifromiyu
Modni korner Hepi Art Jewelry