NAGRADNJAČA

'Harry Potter' nagradio

11.07.2011 u 11:00

Bionic
Reading

'Harry Potter i Darovi Smrti 2. dio' posljednja je avantura mladog čarobnjaka, ispričana kroz dva cjelovečernja filma. Pred vam je posljednji film - veliko finale! A Blitz i tportal.hr za svoje čitatelje pripremili su nagrade iz filma (majice, kape, slušalice) i ulaznice

'Harry Potter i darovi smrti 2. dio' prvi je film iz serijala Harry Potter koji će se prikazivati i u 3D i u 2D. Istovremeno s projekcijama u kinima, prikazivat će se i u IMAX kinima.

Film 'Harry Potter i darovi smrti 2. dio' počinje tamo gdje je završio 1. dio – krađom s trajnim posljedicama. Harry Potter treba pronaći i uništiti i preostale Horcruxe u koje je Voldemort pohranio dijelove svoje duše težeći besmrtnosti. Tri su uništena, ali još su četiri preostala i dokle god postoji ijedan, Voldemort je nepobjediv.

Autorica i producentica J. K. Rowling tvrdi da je imala jasnu predodžbu o tome kamo Harry ide: 'Željela sam ispričati samo jednu priču. U tome je tajna – sve je to jedna priča, a kad sam razgovarala s producentom Davidom Hymanom, on me potpuno razumio. Scenarist Steve Kloves također je bio sjajan. Adaptirao je šest od sedam mojih knjiga. Oduvijek sam svjesna i prihvaćam da mora doći do promjena kad se priča iz knjige prenosi na platno. No čak i scene koje se razlikuju ostale su vjerne duhu knjige.'

Kape su osvojili:

Mirjana Bubalo
Martin Piškorić
Marija Lakić

Slušalice su osvojili:

Diana Vukić
Sanja Matić

Majice su osvojili:

Marina Jedvaj
Igor Kodić
Antonio Klarić
Silvija Bermanec
Slađana Sušilović
Josip Malenica
Bojan Lacković
Marina Mikulinjak
Dalibor Gelenđer
Elizabeta Grabar
Almir Adžajlić
Suzana Štrk
Robert Fajt
Željana Marelić
Krešimir Mirosavljević
Slavica Odžić
Valentina Jurakić
Jasmina Devčić
Vedran Lučev
Marko Kosi

Po dvije ulaznice su osvojili:

Hrvoje Šćurić
Gloria Kapular
Ivana Marjanović
Karla Kosić
Kristina Branković
Nataša Tepavac
Livia Hamaček
Lucija Kundid
Anđelka Kasum
Adela Ališić
Ana Janeković
Maja Frlužec
Nikolina Sukalić
Desa Biruski
Tanja Banić

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu, a dobitnici ulaznica će o detaljima preuzimanja istih biti obavješteni putem maila.

   Blitz