'DOK GLAZBA TRAJE'

Grupa Boa promovira novi album u Vintageu

08.01.2016 u 19:09

Bionic
Reading

Veliki koncert kojim će Boa promovirati svoj novi studijski album održat će se 4. veljače s početkom u 21 sat u Vintage Industrial Baru

Grupa Boa nakon fenomenalnog koncerta u prepunoj Tvornici kulture u sklopu izložbe 'Osamdesete' i izvrsnog nastupa na Zagreb Disco Festivalu u rasprodanom Katranu, kultni zagrebački art rokeri, ponovo nastupaju u svom gradu. Veliki koncert kojim će Boa promovirati svoj novi studijski album održat će se 4. veljače s početkom u 21 sat u Vintage Industrial Baru. Svi posjetitelji ekskluzivno će po promotivnoj cijeni moći kupiti novo ograničeno izdanje albuma 'Dok glazba traje' u izdanju Menarta.

'U novu 2016. ući ćemo novim deluxe i limitiranim izdanjem novog albuma pod nazivom 'Dok glazba traje'. Na albumu će se naći osam novih skladbi i kao bonus obrada starog hita 'Svi tvoji poljupci' u suradnji s Ivanom Kindl. Dvije pjesme s albuma već su izdane kao singlovi, a uskoro spremamo još jedan singl koji bi trebao izaći u siječnju prije koncerta. Svima koji dođu na koncert u Vintage najavljujemo odličnu svirku i atmosferu s predstavljanjem novih pjesama, ali i s presjekom cijele dugogodišnje karijere grupe Boa!'  izjavili su članovi benda.

Boa - Dok glazba traje