JESEN NA PICKBOXU

Gledajte 'CSI: Cyber' i 'Državnu tajnicu' 24 sata nakon premijere

02.10.2015 u 17:27

Bionic
Reading

Da znamo prepoznati svjetske trendove, dokazuju ekskluzivne premijere serija koje se mogu pratiti i kod nas. Ove jeseni tako odmah nakon svjetske premijere možete uživati u novoj sezoni 'CSI: Cybera' i s već uhodanim agentom Mundom i agenticom Avery Ryan rješavati internetske zločine koji svoj put nekako pronađu i u stvarnom svijetu. 'CSI: Cyber' pratite ponedjeljkom u 21 sat od 5. listopada

Serijama koje hrvatska publika može pratiti u isto vrijeme kada i američka pridružuje se i ovogodišnji dobitnik pet Emmyja i dva Zlatna Globusa, serija 'Transparentno'. Osim Jeffreyja Tambora koji briljira u ulozi žene, u seriji 'Fargo' rađenoj prema filmskom predlošku braće Cohen iznenadit ćemo se zlikovskom ulogom Billyja Boba Thorntona.

Da će ova jesen biti serijski plodna, dokaz je i druga sezona odlične 'Državne tajnice' (Madam Secretary) s Teom Leoni u glavnoj ulozi. Na gladne oči gledatelja čekaju i najnovije sezone serija Pod Kupolom (Under the Dome), 'Doktori za seks' (Masters of Seks) i 'Sjeme života' (Extant) čije su finalne epizode tek ugledale svjetla malih ekrana. Sve su napete i sve su na Pickboxu u rubrici Hotbox.

STIŽE ANATOMSKA BOMBA
'Uvod u anatomiju' (Grey's Anatomy) serija je koju se treba gledati uz tri pakiranja maramica. I sladoled u ogromnoj kutiji jer je to način na koji se Ameri nose s tužnim događajima u životu, pa se tako treba gledati i ova serija. Ako među našim čitateljima ima fanova McDreamyja, donosimo vam radosnu vijest – u listopadu će na Pickboxu biti dostupno 10 sezona, i to odjednom!

PICKBOX OTVARA SVA ZVJEZDANA VRATA
Ako ste se zaželjeli nečega što graniči s onostranim i neobjašnjivim, poletite galaksijom uz kapetana Jean-Luca Picarda uz dvije pridodane sezone (treća i četvrta) 'Zvjezdanih staza: nova generacija' (Star Trek: The Next Generation). Četvrta i peta sezona 'Zvjezdanih vrata SG-1' (Stargate SG-1) omogućit će gledateljima prolazak kroz magični portal, ulazak u drugu galaksiju i otkriće svjetova toliko drugačijih od našeg.

'Zvjezdana vrata: Svemir' (Stargate Universe) valjalo bi pogledati već sada jer gledatelje u listopadu očekuje druga sezona. Vojnici, civili i znanstvenici koje smo pratili u misiji svemirom protjerani su kroz Zvjezdana vrata, a kako više ne znaju put na Zemlju, morat će surađivati jedni s drugima da bi preživjeli.

DISNEYJEVI KLASICI

Osim hit serija, ovaj mjesec dolazi i mnoštvo Disneyjevih klasika:' Pocahontas', 'Pocahontas 2' 'Snjeguljica i sedam patuljaka' (Snow White and the Seven Dwarfs), 'John Carte', 'Dinosaur', 'Otok s blagom' (Treasure Island), 'Atlantida: Izgubljeno carstvo' (Atlantis: The Lost Empire) i 'Atlantida: Milov povratak' (Atlantis: Milo's Return).

Aktivirajte Pickbox odmah na http://bit.ly/1E7npWF