BESPLATNE PROJEKCIJE

Filmske večeri na Velikom Brijunu

30.07.2013 u 12:14

Bionic
Reading

Od 31. srpnja do 30. kolovoza Nacionalni park Brijuni organizira Filmske večeri u Ljetnom kinu na Velikom Brijunu, u znak povezivanja i obnavljanja tradicije suradnje s Festivalom igranog filma u Puli, koji je ove godine proslavio 60. obljetnicu

U sklopu Filmskih večeri bit će predstavljena revija suvremenog hrvatskog filma, odnosno deset nagrađivanih filmova koji su prikazani u Areni od 2000. do 2012. godine. Posjetitelj će moći uživati u projekcijama srijedom i petkom pod zvjezdanim nebom, u sladu s tradicijom Festivala.

Repertoar uključuje naslove 'Halimin put', 'Maršal', 'Ta divna splitska noć', 'Armin', 'Fine mrtve djevojke', 'Što je muškarac bez brkova', 'Iza stakla', 'Neka ostane među nama', 'Metastaze' i 'Kotlovina'. Sve projekcije su besplatne, a svi filmovi prikazuju se s prijevodom na engleski. Svi zainteresirani karte za transfer do Brijuna mogu kupiti u poslovnici Nacionalnog parka Brijuni u Fažani, Brionska 10, po cijeni od 25 kuna, isključivo srijedom i petkom od 19 do 20 sati. Brod za Veliki Brijun iz Fažane polazi u 20 sati. Sve projekcije počinju u 21 sat, a u slučaju lošeg vremena se odgađaju. Polazak broda s Velikog Brijuna prema Fažani je u 23 sata. Posjetitelji sve naknadne obavijesti mogu pronaći na Brijuni.hr .