SLAVNI U PULI

Filmske dive u ugodnom druženju

23.07.2013 u 10:25

  • +2

Druženje glumaca i redatelja u Puli

Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL

Bionic
Reading

Već tri dana Pula je centar filmske regije i šire te se na svakom koraku mogu vidjeti ljudi koji su obilježili našu filmsku umjetnost ispred i iza kamere

U ugodnom pulskom druženju u ponedjeljak su viđeni legenda jugoslavenskog (i) dječjeg filma Slavko Štimac i naša poznata glumica Barbara Nola. Kazališna i filmska glumica Mira Banjac na bazenu se družila s još jednom slavnom glumicom, Nedom Arnerić, te našim velikim redateljem Lordanom Zafranovićem.

Bogdan Diklić, koji je u Puli u dvostrukoj ulozi – kao glumačka veličina, ali i kao glavni glumac filma 'Obrana i zaštita' u konkurenciji Nacionalnog programa - fotkao se s konobaricom i ćaskao s glumčinom Emirom Hadžihafisbegovićem. Dvije filmske 'institucije', Rade Šerbedžija i Ljubiša Samardžić, uživale su u razgovoru ugodnom.

Sve to je samo djeličak atmosfere iz filmske Pule ovih dana. Uz fotke poznatih glumaca recimo samo da su u utorak na rasporedu 'Visoka modna napetost' Filipa Šovagovića i 'Simon Čudotvorac' Petra Oreškovića u Nacionalnom programu.