NAGRADNJAČA

Film 'Kung Fu Panda 2' nagradio

31.05.2011 u 11:16

Bionic
Reading

DreamWorks Animation, studio koji vam je omogućio užitak u filmovima 'Kako izresirati zmaja', 'Shrek' i 'Kung Fu Panda', predstavlja posljednje avanture jednoga od najmanje vjerojatnih heroja koji se od pomoćnog radnika na rezancima pretvorio u kung fu majstora. 'Kung Fu Panda 2' u naša kina dolazi 2. lipnja, a tportal.hr i Blitz poklanjaju svojim čitateljima nagrade iz filma (vješalice i lampione)

U filmu 'Kung Fu Panda 2' Po živi svoj san kao Zmajski borac, zaštitnik Doline mira s prijateljima i kung fu majstorima, Vatrenom petorkom: Tigricom, Majmunom, Bogomoljkom, Zmijom i Ždralom. Poovom novom životu prijeti pojava zastrašujućeg zločinca koji planira iskoristiti tajnu, nezaustavljivo oružje za pokoravanje Kine kojim želi uništiti kung fu. To je Lord Shen. Po mora u svojoj prošlosti otkriti tajne svojega misterioznog porijekla da bi mogao osloboditi snagu koja mu je potrebna za uspjeh.

U hrvatskoj sinkronizaciji glasove su posudili Franjo Dijak, Edvin Liverić Bassani, Branimir Vidić, Jasna Bilušić, Ljubomir Kerekeš i mnogi drugi.

Lampion su osvojili:

Ivica Mrak
Marija Novak
Saša Uzelac

Vješalicu su osvojili:

Ljerka Pižeta
Barbara Mendaš

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.