IŠTEKANI RHCP

'Fejkali smo na Super Bowlu'

05.02.2014 u 13:01

Bionic
Reading

Basist Red Hot Chili Peppersa Flea potvrdio je na stranicama benda da je na Super Bowlu samo Anthony Kiedis pjevao uživo, a ostali su lupali uprazno

'Čim su nas organizatori i Bruno Mars pitali bismo li uz njega izveli 'Give It Away' u poluvremenu Super Bowla, bilo je jasno da će samo vokali biti uživo, a bas, gitara i bubnjevi će biti pušteni na matricu', napisao je u utorak Flea na stranicama benda.

'Razumio sam organizatore NFL-a jer imaju svega nekoliko minuta za postavljanje pozornice, a milijardu stvari bi moglo poći krivo i utjecati na kvalitetu zvuka gledateljima pred malim ekranima. Jednostavno nije bilo mjesta pregovorima. Prevelik je to rizik', dodao je Flea uz napomenu da su Anthony Kiedis, Josh Klinghoffer, Chad Smith i on dugo razmišljali bi li nastupili ili ne bi.

'Odlučili smo, budući da Anthony pjeva uživo, da mi ostali svejedno možemo unijeti naš prepoznatljiv duh i slobodu koje unosimo u svoje nastupe uživo. I, jasno, matricu smo snimili posebno za Super Bowl. Našao sam se s Brunom, koji je divan i jako talentiran mladić, te smo dogovorili neke zgodne cake za nastup', zaključio je Flea.