SLATKO DRUŽENJE

Elizabeta Gojan: Sa svojim sam blizancima dosta lišo prošla

24.11.2016 u 21:25

  • +21

Poznati na svečanom otvorenju slastičarnice Magnolia

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Bionic
Reading

Ambijent pariških slastičarnica u novootvorenom prostoru Magnolije u Gundulićevoj 4 privukao je u četvrtak brojne poznate na najslađe predblagdansko druženje

Slastičarnica koja u Zagrepčanima dobro znanim prostorima u Trakošćanskoj ulici i Radničkoj cesti već tri godine miluje osjetilne pupoljke brojnih sladokusaca, u novouređenom je prostoru u samom centru grada otkrila novosti iz ponude svojih slastica.

Posebno osmišljene i maštovito ukrašene slastice izrađene po posebnoj recepturi za ovu prigodu kušali su brojni poznati među kojima Dario i Jelena Šimić, Tarik Filipović, Petar Ćiritović, Ivo Gamulin Gianni, Tatjana Dragović, Iva Balaban, Martina Todorić i poznata televizijska novinarka Elizabeta Gojan kojoj su društvo pravili sinovi, blizanci Viktor i Patrik.

U posljednje vrijeme, kaže nam Elizabeta, rijetko izlazi sa sinovima i u šali dodaje da najčešće izlaze zajedno kad treba sići od stana do auta.

'Ponekad izađemo na ista mjesta i sretnemo se u gradu. Nekad smo išli u kino, a sad eventualno dođem pred njih u kino i razvezem ih. Uvijek ja, nikad neka druga mama', govori nam Elizabeta koja se sa sinovima dobro slaže.

'Moram reći da se pubertet bliži kraju, oni su sad u 16. i dosta sam lišo prošla, kako bi rekli Dalmatinci', kaže Elizabeta i otkriva da od slatkog najviše voli marcipan i parfe kreme.

Osim neodoljivog uređenja interijera, za koji je zaslužna renomirana hrvatska dizajnerica Edita Geci te nezaobilazne ponude slastica proizvedenih po tradicionalnim recepturama, Magnolia tijekom prosinca priprema najslađi advent u Zagrebu.

Nadolazeće blagdane dodatno će začiniti i najnovijom ponudom ručno rađenih, oslikanih porculanskih tanjurića, šalica za kavu, stalaka za kolače te pribora za posluživanje, što može biti prigodan blagdanski poklon.