PREMIJERA SPOTA

Elemental promovirali 'Neustrašivog'

24.01.2013 u 09:02

Bionic
Reading

U srijedu navečer u No Sikiriki Baru je ekipa iz Elementala priredila prigodnu premijeru spota za aktualni singl 'Neustrašivi'

Vidno ispunjen klub No Sikirirki vjernim prijateljima grupe kao i njihovim obožavateljima i suradnicima, bio je sinoć poprište i službene premijere spota za aktualni singl 'Neustrašivi' idejnog tvorca i producenta istog, poznatog glumca Gorana Bogdana. 'Ma nije to početak nikakve nove karijere. Elemental i ja se znamo već niz godina i kroz druženje je jednostavno došlo do realizacije ovog spota na kojem se malo više nagažirao.' Izjavio je to Bogdan u kratkom razgovoru za tportal.hr. Inače, oko spota za singl 'Neustrašivi' okupio se čitav niz kreativnih likova.

Redatelj spota talentirani je mladi redatelj Jadran Puharić, snimatelj je Dragan Šiša, dok je spot montirala Iva Mrkić. U spotu se također pojavljuju i ilustracije za koje je zadužen bio zagrebački dizajner Dušan Jungić dok je kostime dizajnirao poznati hrvatski modni dizajner Ivica Skoko. Jednu od glavnih uloga u spotu glumi slavna hrvatska glumica Petra Dugandžić . Članovi benda u spotu nose tajice mlade dizajnerice Tamare Ivić i njezina brenda ZOE leggings. Zanimljivo je da je glavna uloga povjerena Matiji Šakoronji kojeg ćemo uskoro gledati kao glavnog glumca u filmu o Šegrtu Hlapiću.